D
derdimvarya
Forum Okuru
Gözlük camı çerçeveden nasıl çıkarılır
Gözlük camı çerçeveden nasıl çıkarılır
bir türlü durmuyor oğlum o kadar yaramaz ki anlatamam evde kırılmadık dökülmedik bir şey bırakmadı aha az önce benim yakın gözlüğün camını çok şükür kırdı elini kesmesinden korkuyorum o kadar yaramaz dedim ya size şimdi benim bu camı çerçeveme de zarar vermeden çıkartmam gerekiyor hemen gözlükçüyede gidemem üste bi yere koysam öbür evlat alır gibi yani velhasıl kelam gözlüğün camını çıkartmam lazım ve zarar vermemem gerekiyor bilen birisi bana yazabilir mi
bir türlü durmuyor oğlum o kadar yaramaz ki anlatamam evde kırılmadık dökülmedik bir şey bırakmadı aha az önce benim yakın gözlüğün camını çok şükür kırdı elini kesmesinden korkuyorum o kadar yaramaz dedim ya size şimdi benim bu camı çerçeveme de zarar vermeden çıkartmam gerekiyor hemen gözlükçüyede gidemem üste bi yere koysam öbür evlat alır gibi yani velhasıl kelam gözlüğün camını çıkartmam lazım ve zarar vermemem gerekiyor bilen birisi bana yazabilir mi
Kenarında yapışmış çatlaklı sivri camlar var ise bence siz de uğraşmayın sezarın hakkını sezara, ekmekçinin hakkını ise ekmekçiye verin ve götürün çıkartsınlar. Ha çok yaramaz ise evladınız, ki Rabbim bağışlasın cümlesini, lütfen onun ve diğer evladınızın ulaşamayacağı bir yere, gözlükçüye götürene kadar kaldırın en iyisi bu şekilde olacaktır. Ben pratik bir yolunu üstelik çerçeveye zarar vermeden nasıl çıkarıldığını bilmiyorum bilen varsa yazarsa bende sayenizde öğrenmiş olucam