Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #23 FiRaRi_MeLeK' Alıntı: canım bitterımle...deli kız eldaloteyi arıyor inad ettım bulucam...😀 Genişletmek için tıkla ... 😀 teyy teyy 😀 aii :delii: benide arayan buldum 😀 sen bulda canımm ben seni bulurum 😀
FiRaRi_MeLeK' Alıntı: canım bitterımle...deli kız eldaloteyi arıyor inad ettım bulucam...😀 Genişletmek için tıkla ... 😀 teyy teyy 😀 aii :delii: benide arayan buldum 😀 sen bulda canımm ben seni bulurum 😀
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #24 BİTTERİM' Alıntı: buldun bili burdayım sen nerdesin canım bu arada eldalote özledim seni kız mekanımızın küçük meleği Genişletmek için tıkla ... küçükmeleği :d saollll burayım ya ödev iş güçç arada giriyorum 😀 asıl sen nerelerdesinnn bitterrriimm lililililililiilililili
BİTTERİM' Alıntı: buldun bili burdayım sen nerdesin canım bu arada eldalote özledim seni kız mekanımızın küçük meleği Genişletmek için tıkla ... küçükmeleği :d saollll burayım ya ödev iş güçç arada giriyorum 😀 asıl sen nerelerdesinnn bitterrriimm lililililililiilililili
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 23 Kasım 2009 #25 gözümmm firarii meleğii bitterimii hercaimii mutumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu meşhulümüüüüüüü münzevimiiiiiiiiiiii rüyamıııınn hoş sohbetiniiiii tabi kendisinide 😀 😀 hayalimiiiiii handancamın tarotunuuuuu 😀 tabi handancayıda 😀 arıyorrr gözlerimmmm gözlerimden gözlerineeeeeeeeeeeeeeeeee
gözümmm firarii meleğii bitterimii hercaimii mutumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu meşhulümüüüüüüü münzevimiiiiiiiiiiii rüyamıııınn hoş sohbetiniiiii tabi kendisinide 😀 😀 hayalimiiiiii handancamın tarotunuuuuu 😀 tabi handancayıda 😀 arıyorrr gözlerimmmm gözlerimden gözlerineeeeeeeeeeeeeeeeee
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 5 Aralık 2009 #26 Fazla sohbet etmedigim icin daha, hatta hic etmedigim icin, gözüm kimseyi aramio 🙂 hic aramadi ztn, ayrim yapmam 🙂 🙂🙂
Fazla sohbet etmedigim icin daha, hatta hic etmedigim icin, gözüm kimseyi aramio 🙂 hic aramadi ztn, ayrim yapmam 🙂 🙂🙂
PeLiNiM Yeni Üye Üye 5 Aralık 2009 #27 bende kimseyi aramıyorum ararsam zaten msn den bulabiliyorum 😀
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 11 Aralık 2009 #30 ben kendimi arıyorum bu hayatta bulamadım daha o yüzden aramıyorum ben aradıkca hepsi kayboluyor