Günlük Burç Yorumları 24 Eylül 2011

AySum

Yeni Üye
Üye
Günlük Burç Yorumları 24 Eylül 2011
Günlük Burç Yorumları 24 Eylül 2011



Sevgili Koç,

Gün ortasında tembelleşiyorsunuz. Bu etki kendinizi hissetmenize veya pasif olmanıza, geri planda kalmanıza neden olabilir. Bu tür duyguları üzerinizden atabilmek için de kendinizi dışarı atabilirsiniz. Fakat akşama doğru kendinizi toparlayacaksınız. Hatta öyle ki çalışma isteğindeki artışa kendiniz de şaşıracaksınız. Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz. Size her şey sıradan ve son derece tatsız gelebilir.Gerilerseniz her şeyi kaybetmeniz kaçınılmaz olur. Harekete geçmekte geç kaldığınız işler için hemen davranmazsanız pişman olabilirsiniz.



Sevgili Boğa,

Estetik güzellik kadar maddi değerleri de arayacaksınız ayrıca doğa ve doğal şeyleri arzulayacaksınız. Realist ve materyalist günler içindesiniz ama tedbiri elden bırakmayın. Bu ara kolay yönetiliyorsunuz ama bunu iyi bilenler muhteşem inadınızı ortaya çıkarabilirler. Aslında bugün fazla birşey yok sayılır... Siz bir boğa erkeğiyseniz bu aralar kadınlarla olan ilişkileriniz biraz bozuk gidebilir. Özellikle yeni başlatmayı düşündüğünüz yakın ilişkiler için şansınız çok az. Siz bir kadınsanız karşı cins ilişkilerinizde beklediğinizi bulmanız biraz zor olabilir. Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.



Sevgili İkizler,

İlginiz doğrultusunda hedeflediğiniz sonuca varmak ve bunu korumak için elden geleni yapmalısınız ve hiç kimse sizin ilginizi başka bir yöne sevketmemeli. Hedefinizin yoluna hiç kimsenin çıkmasına izin vermeyin ve buna dikkat edin ama şüpheci olmayın. Duygusal olarak son derece anlayışlı olacaşınız gibi birlikte olduşunuz kimseden de anlayış göreceksiniz. Vereceğiniz ani kararlarla büyük paralar harcayabilirsiniz. Bu gün iş yeriniz ya da iş ilişkilerinizle ilgili sorunlarınızdan birisinden kurtulacaksınız.



Sevgili Yengeç,

Sağlığınız fena sayılmaz. Daha çok manevi yöndeki huzursuzluğunuz ve tüketim hırsınız dışında iyi demek istiyorum. Güneşli günlerde yapacağınız kısa yolculuklar ve eğlenceli gezintiler sizi umduğunuzdan daha çok rahatlatacaktır. İçinizde uzun yolculuklarla veya belki de tatil yapmak gibi arzular bulunması olasıdır. Bu eğilimler size bazı önemli paralar harcattırabilir. Evinizde gerek iş ve gerekse yolculuk planlarınız gibi şeyleri engelleyebilecek bazı şeyler meydana gelebilir. Yeni bağlantılar kuracak ve yeteneklerinizi gösterme imkanına kavuşacaksınız.


Sevgili Aslan,

Bugün saat 15:00 ile 19:00 arasında olumsuz olarak etkilenebilirsiniz ama sakın telaş etmeyin çünkü çok ciddi bir durum yok. Sadece ber tartışma veya yanlış anlaşılma olacaktır. Önemli konuları iki gün sonrasına bırakmanız yeterli olacaktır. Para konularındaki uğraşlarınız alışılmıştan daha zor ve yorucu olabilir fakat en azından bu konularda gerileme olmayacağını da söyleyebilirim. Buna karşılık, iş çevrenizde huzursuz edici olaylar ve yıpratıcı dedikodularla karşılaşabilirsiniz. Bazı kimselerin, özel hayatınızı kurcalamaları ve sizi yıpratmaya çalışmaları olasıdır.


Sevgili Başak,

Bu gün daha dışa dönük bir dönüksünüz. Dışa açılmak bu günlerde yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kısıtlayacak. Bununla birlikte sezgileriniz kısaca altıncı duyunuz bir hayli gelişmiş durumda. Bununla birlikte iç sorunlarınız ikinci plana itilecek. Tabii ki bu da problemlerin çözümü olabilir. Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın başlıca sebebinin de, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.



Sevgili Terazi

Oldukça romantik ve hayalcisiniz. Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız. Bu duygusallığınız yüzünden çevrenize karşı her zamankinden daha ilgili ve yardım sever olacaksınız. Ama bu olumlu yönden çok olumsuz yönde de etkileyebilir, sonuçta olaylara karşı isteksiz olabilirsiniz. Bu da iş veriminizi düşürebilir. Kısa sürede toparlanmanızı ve bir an önce silkelenmenizi tavsiye ederim. Kolay kolay kendinizi aldatmayın aksi halde kırılgan olabilir ve o zaman da kırarsınız.


Sevgili Akrep,

Ağırbaşlı ve yumuşak olmaya verdiğiniz önem başarınızın derecesini belirleyebilir. Ama bunun yanısıra diplomatik ilişkilerde ve mesleki konularda son derece başarılı çıkışlar yapabilecek kadar lükse sahipseniz herşey daha kolay olacaktır. Tek başınıza kaldığınızda olayları şöyle bir gözden geçirmek gerçekten çok yararlı olabilir. Neden utangaçsınız? Sokulgansınız ama biraz da utangaç. Sonuç olarak kendinize biraz daha önem verirseniz sanırım daha iyi olacak. Çok hassas olduğunuzu düşünebilirsiniz ama bu biraz da sanal bir duygu.



Sevgili Yay

Bu gün değişiklik ve bağımsızlık durtülerinizin artması ile yeni ilişkiler gündeme gelebilir. Uzun zamandır haber alamadığınız bir dostunuzdan bu dönemde olumlu bir haber alacaksınız. Fiziksel yönden de enerjinizin yoğunluğu sizi hareket etmeye zorluyor. Bu yüzden de planlarınızı gerçekleştirmek için yeterli enerjiniz var. Bu gün duygusal konularda da belirsizlik yaşayabilirsiniz. Değişik insanlar sizi etkileyebilir ve kolayca aşık olabilirsiniz. Ancak yeni bir beraberlik sizi yıpratabilir. içinde çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir.


Sevgili Oğlak,

Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor. Gün sonuna doğru canınızın sıkılmasına neden olabilecek bir haber alsanız da sonuçta olayın iyiye gitmesi moral yönünüzü takviye edecek. Bence fena bir gün sayılmaz. Eğer geçmiş olan dönemlerdaki olumsuz etkiler yüzünden eşinizle aranızda bazı gerilimler olmuşsa bu dönem onların tamamen ortadan kalktığını göreceksiniz. Eğer siz bir kadınsanız ve süregelen bir ilişkiniz varsa ya da siz evli bir kadınsanız bu dönem eşinizden veya sevgilinizden beklemediğiniz bazı incelikler görebilirsiniz.



Sevgili Kova,

Gelişmeleri daha farklı ve çok yönlü yaklaşımlarla ele almalısınız . Bu tür bir davranış meslek ya da eğitim hayatınızla ilgili sorunlar için geçerlidir. Kalbiniz boşsa, yeni bir ilişkiyi gündeme getirin, bunun için fazla zorlanmayacaksınız. Sosyal ilişkiler ve etkinlikler için iyi bir dönem. Bazı sosyal faaliyetleri organize edebilir ve bunda son derece başarılı olabilirsiniz fakat bu durumlar size biraz da masraf açabilir. Çalışma yaşamınız son derece disiplinli bir döneme girmektedir. Bu durum size biraz sıkıntı verebilir fakat dişinizi sıkıp, tempoya girebilirseniz bundan son derece büyük yararlar görebilirsiniz.



Sevgili Balık,

Sizin gibi özgürlüğüne düşkün biri için, bağımlılık her zaman sıkıcı olacaktır. Öte yandan uzaklaşmanız ve bağımsızlığınızı kanıtlamanız mümkün olabilir. Fakat bunu yaparken ilişkilere zarar vermemelisiniz. Yeni kişilerden yana şansınız devam edecektir. Önemli ya da ilginç kimseler tanıyacaksınız. Ayrıca ailevi anlaşmazlıklar döneminden de çıkmış bulunuyorsunuz ve bu dönem istediğiniz her şey için ailenizden köstek değil, destek görebilirsiniz. Olayları değerlendirirken avantajlı olabileceğiniz durumları tersine çevirebilirsiniz. Geçerli etkiler özellikle duygusal çıkışlara neden olacağı için sizi yıpratabilir hatta kıskançlık ve kavgaya da neden olabilir.
 
Son düzenleme:
Başak,

Bu gün daha dışa dönük bir dönüksünüz. Dışa açılmak bu günlerde yaratıcılığınızı ve yeteneklerinizi kısıtlayacak. Bununla birlikte sezgileriniz kısaca altıncı duyunuz bir hayli gelişmiş durumda. Bununla birlikte iç sorunlarınız ikinci plana itilecek. Tabii ki bu da problemlerin çözümü olabilir. Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz. Bu münakaşalarınızın başlıca sebebinin de, yakın akrabalarınızla ilgili bazı olumsuz gelişmelerin getirdiği can sıkıntıları olabilir.


tşklerrrr canımmm :)))
 
Geri
Üst