Günlük ve abiye hamile kıyafet modelleri

Uzman SühaN

Administrator
Günlük ve abiye hamile kıyafet modelleri
Gebelik, bir kadının yaşamındaki en güzel safhalardan biridir. Bu aşamada beden fiziksel olarak değişime uğrar . Süreç her kadın için farklı olmakla birlikte harika bir duygudur. Gebelik döneminde anne adayında duygusal dalgalanamlar değişen hormonların etkisiyle artacaktır.

Gebeliğin ilerlemesi ile anne adayının karnı büyüyecek haliyle kilo alacaktır.Anne adayı zaman zaman vücudunda oluşan değişimlerden dolayı kendini çirkin kötü hissedebilir. Kapanmayan pantolon düğmeleri, ve genişleyen beden gardolabınızın yenilenmesi gerektiğini gösterir. Gebelik sırasında giyinme söz konusu olduğunda, konfor ve tarz önemlidir. Bu makalede hamile anne adaylarımız için gebelik dönemin de giyebilecekleri şık ve rahat kombinler yer almaktadır.

Gebeliğin ilk dönemlerinde bir çok anne adayı gebeliğini ilan etse de diğerleri gebeliğini ifşa etmek istemiyor. İlk haftalarda gebenin karnı çok belli olmasa da bunu kamufle etmek istiyorlar. Bu yüzden daha salaş hamile kıyafeti tercih ediyorlar. Gebelik döneminde her şeyden önce sizin konforunuz önemlidir. Değişen hormonlar la birlikte giydiğiniz kıyafetler sizi gerebilir. Özellikle dar kesim kıyafetler tercih etmemelisiniz.Hamileliğinizde zarif görünmek için basit bir numara, üstünüze vurgu yapan iyi hazırlanmış hamilelik kıyafetleri tercih etmektir.Hamilelik sırasında mizacnızın yanı sıra sıcaklık değişir, bu nedenle seçtiğiniz kumaşların nefes alabilir, rahat ve temiz olmasını sağlayın.

Mesleki yönergelerinize göre kıyafet seçebilirsiniz, yani, çalışan bir bayansanız bulunduğunuz ortama göre şık bir tarz oluşturabilirsiniz. Gebelik sırasında kıyafet seçiminde tarz ve moda önemli bir rol oynamaktadır, ancak siz ve bebeğinizin sağlığının birinci olduğunu unutmayın.

Bir çok marka hamile kıyafeti stillerinde heyecan verici tasarımlar hazırlıyor. Geçmişte gebelik kıyafetleri jile diye adlandırılan geniş ve boydan elsbiselerden ibaretti .Ve hiç bir gebe bu tarzın dışına çıkamıyoru.Günümüzde her tarzda gebelik kıyafeti temin etmek mümkün. Kısacası günümüz hamile anne adayları stillerini koruyucak harika tasarımlarla karşı karşıya .İşte hamile anne adaylarımız için birbirinden şık hamile elbise modellerimiz.


hamilelik elbisesi 0.jpg



hamilelik elbisesi 1.jpg



hamilelik elbisesi  2.jpg


hamilelik elbisesi  3.jpg

hamilelik elbisesi 4.jpg


hamilelik elbisesi  5.jpg


hamilelik elbisesi  6.jpg


hamilelik elbisesi 7.jpg


hamilelik elbisesi 8.jpg


hamilelik elbisesi 9.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamilelik dönemi anne adayları için keyifli olmakla birlikte sıkıcıdır. Vücudun formu değişiyor. Yazın sıcak günlerde hamilelik çekilmez bir hal alabiliyor. Anne adaylarının şıklıktan ziyade konforlarını düşünmeleri gerekir. Mümkün meretebe rahat ve salaş kıyafetler tercih edilmeli. Kıyafetin kumaşı terletmeyen türden olmalı. Günümüzde hem şık hemde rahatlığı sağlayan hamile elbise modelleri mevcut. Herkes kendi zevkine göre hamile kıyafeti bulabilir.
 
Geri
Üst