günlük yüz bakımı nasıl yapılır

M

Misafir

Forum Okuru
günlük yüz bakımı nasıl yapılır
günlük yüz bakımı nasıl yapılır
günlük cilt bakımı nasıl olur



Sağlıklı, parlak ve genç bir cilt için, sizlere bu sayfamızda günlük yüz bakımı önerilerinde bulunuyor ve sizlere güzelliğinizin bu bakımlarla dahada artacağını söylüyoruz :) Buyrun Melek'ler:)

genc_cilt-ab.jpg


Güzel ve sağlıklı bir cilde sahip olmak istiyorsanız, önemli olan kullandığınız ürünün ne kadar pahalı olduğu değil, cildinize ne kadar uygun olduğudur. Cilt gün içinde kirlenir. Bu nedenle biriken kirler, ter, yağ gibi kişisel salgılar ve dökülmekte olan ölü cilt hücreleri temizlendikten sonra cilt nemlendirilmelidir.

Cilt bakımının aşamaları temizleme jeli, temizleme sütü, tonik ve son olarak ılık suyla durulama… Cildiniz kuruysa nemlendirici krem sürerek cilt temizliğini tamamlayabilirsiniz.


Cilt temizliğinde doğal ve bitkisel yöntemleri kullanmayı tercih ediyorsanız; sabah ve akşam cildinizi maden suyu ya da gül suyuyla yıkayıp arındırabilirsiniz. Cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlamak için ılık sütle yıkayabilirsiniz. Sütün içerisindeki laktik asit cildi besler ve gerginleştirir. Siyah nokta ve sivilce oluşumunu önlemek için haftada 1 kez tüm yüz ve boyun bölgenize süzme bal sürüp 15 dakika bekletmek ve ardından ılık suyla yıkamak yeterli olacaktır.
 
salatalığı rondodan geçirip, süzgece dökün,süzülen suyunu yüz temizleme toniği olarak kullanabilirsiniz. bir ara çok yapıyodum ben, süzülen suyu bi kavanoza koyup buzdolabına koyuyordum, kullanacağım zaman pamuğu bandırıp yüzüme sürüyodum, tonikle aynı etki oluyodu.
 
Geri
Üst