Gür Kaşlar İçin Harika Bitkisel Tavsiyeler

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Gür Kaşlar İçin Harika Bitkisel Tavsiyeler
gür kaşlar için, gür kaşlar, gür kaşlar için öneriler


Sevgili melekler, yüze ifade veren kaşlar ne yazıkki kimisinde son derece gürken, kimisinde de yok denecek kadar azdır. Bir bakmışsınız, bir tarafta kaşlarının azlığından hafif makyaj hileleriyle kaşlarını gür göstermeye çalışanlar, diğer bir tarafta da artık kaş aldırmaya gitmekten gına gelmiş bayanlar. Bir dönem ince kaşlar revaçtayken son zamanlarda gür kaşlar moda. Bu sebeple aman kaşlarınızı ya bir bilene aldırın ya da alırken son derece dikkatli olun. Zira kaşlarınızı yanlış alımdan ötürü küstürmeniz de olası. Şimdi geçelim ince kaşlılar için gür kaşlara ulaşabilecekleri bitkisel tavsiyelere...


gur-kaslar.jpeg



Son yıllarda kalın kaş modasına geri dönüş yaşanmaktadır. Artık o yay gibi ince kaşlara veda zamanı geldi. Hem daha doğal hem de daha genç gösteren gür kaşlara sahip olmak isteyen bayanlarımız için evde kendinizde hazırlayabileceğiniz doğal bitkisel çözüm önermek istiyoruz. Hatta kaşları seyrek olan bayanlarımız da bu karışımı kullanabilirler.

Gür kaşlara sahip olmak için birden fazla bitkisel çözüm önerisi vereceğiz. Hani öneri size uygunsa onu denemenizi öneriyoruz. Birinci önerimiz, fındığı yapışmaz teflon tavada kavurun ve daha sonra sıcak halde iken kaşlarınıza sürünüz ya da fındık yağı alarak bir pamuk yardımı ile fındık yağını kaşlarınıza sürünüz. Diğer bir önerimiz ise Ebru Şallı’nın programda bayanlarımıza önerdiği karışımdır. Bunun için gerekli malzemeler; 1 tatlı kaşığı çam balı, bir diş sarımsak ve bir tatlı kaşığı badem yağıdır. Sarımsaklar küçük küçük doğrandıktan sonra badem yağı ve çam balı eklenir. Bir gece bu karışım bekletilir. Daha sonra kulak çöpü yardımı ile kaşlara sürülür. Sabah ve akşam kaşlara uygulayınız.
 
Geri
Üst