*MeleK*
♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Güzel ve düşündürücü sözler
facede paylaşılacak sözler facebookta paylaşılacak sözler facede güzel facebookta güzel leo buscaglia sözleri
Birgün su içeceğin çeymeye çamur sıçratma",
"Davranışlar kerkesin kendini seyrettiği bir aynadır",
"Tecrübe herkesin kendi öz hatalarına verdiği addır",
"Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız. Söyleyeyim ANNEMdir",
"Bol, bol gülümse!Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez",
"Kaybedecek hiç birşeyi kalmamışlardan uzak dur",
"Sana yardımcı olanlara minnet duy",
"Telefonu güvenli ve dinamik bir sesle aç",
"Devamlı ben dürüstüm diyenden uzak dur",
"Engellerin en yıldırıcısı insanın kendisidir",
"Dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Bütün anneler ona sahiptir",
"Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir",
"Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır.",
"önemli olan; milyonlarca damlada mutluluğu aramak değil, milyonlarca mutluluğu yaşamaktır.",
"Güzel olan her şey insanın hafızasında kaybolabilir, fakat sanatta asla",
"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir",
"Dost vardır; gıda gibidir, sen onu hergün ararsın.Dost vardır; ilaç gibidir gerektiğinde ararsın. Dost vardır; hastalık gibidir, o seni arar",
"Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan.",
"Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var.",
"Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim.",
"En kritik an, şu andır ve her an yanı başımızdadır.",
"Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma.")
Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür.
SCHOPENHAVER
Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar kötüdür.***
EFLATUN
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.***
MONTAIGNE
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.
MONTAIGNE
Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.***
GOLTİ
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak.***
VICTOR HUGO
Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor.***
James B.CONONT
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler,elinden büyük is gelmeyenlerdir.***
EFLATUN
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.***
S.Keth MOORHEAD
Çalışmak hayat,düşünmek ışıktır. ***
VICTOR HUGO
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir. ***
Hugh WALPOLE
Bir insanin yaşamından değerli bir şeyi yoksa, o insanin yaşamının da değeri yoktur. ***
TAGORE
İnsan yasadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun.***
Katharine HEPBURN
Akıllı insan aklını kullanır, daha akıllı insan başkalarının aklını da kullanır. ***
Bernard SHAW
Ev bir kez bittikten sonra duvarcı unutulur. ***
Hint Atasözü
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu yerde güneş batmak üzeredir. ***
Çin Atasözü
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.***
Hyman RICKOVER
Karanlığa söveceğine kalk bir mum yak.
Confucius
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.***
GAZALi
Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı.
PASCAL
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır.***
CONFUCİUS
Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara.
CHİLON
Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.
Benjamin FRANKLİN
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.
John CHRİSTİAN
Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur.***EINSTEIN.
Düşünmek , ruhun kendi kendine konuşmasıdır.*** EFLATUN
Size ne yapacağınızı söyleyebilirler, ama ne düşüneceğinizi asla..! SOCRATES
Yiğitlik intikam almak değil tahammül etmektir.***SHAEKESPEARE
Bir seyi gercekten bilmek , onu anlatmakla olur.***SOCRATES
Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana,ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana..ASYA ATASÖZÜ
Yaşamın uzunluğu değil nasıl yaşanıldığı önemlidir.***M.L.KING
Mutluluğu tatmanın tek çaresi onu paylaşmaktır***BYRON
Asla aldatılmayız,kendi kendimizi aldatırız.***GOETHE
Alınyazımı değiştiremem ama istemediğim kadere de boyun eğmem.***WİLLİAM SHAKESPEARE
Erkek yüreğinin özünde sertlik vardır, oysa kadının yüreği özünde katıdır.*** NIETZSCHE
Kadınlar güçsüz olana kendini bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunar. CESARE PAVESE
Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES
Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy
En kritik an, şu andır ve her an yanıbaşımızdadır.M. Aurelius
Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim. L. Wittgenstein
Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var. E.Herbert
Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan. W. Churchill
Unutmayelektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucuada ebedi kalmıyorsunuz, sadece dünyadan geçiyorsunuz. L.Tolstoy
İnsan herşeyi yapamaz, Ama bu, kötü şeyler yapmasının bahanesi olamaz.H.David. Thoreau
Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,
tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.
ARISTOTELES
Akılsız adam mutluluğu uzakta arar; akıllı ise, onu ayaklarının altında bulur.
JAMES OPPENHEIM
En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle arzu ettiği şeyin gerçek olduğuna inanır.
DEMOSTHENES
Hayatımızda işlediğimiz hataların çoğu, düşünmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde düşünmekten ileri gelmektedir.
John COLBINS
Tenkit öyle bir şeydir ki, ondan, ancak birşey söylememekle, birşey yapmamakla, birşey olmamakla sakınabilirsiniz.
ANONIM
Zaman büyük bir öğretmendir. Ne yazık ki bütün öğrencilerini öldürür.
Curt GOETZ
Akıllı insan, düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler.
ARISTOTELES
İnsanlar karşılaştığın firtınalarla değil, gemiyi limana yanaştırıp yanaştıramadığınla ilgilenir.
Ne kadar yükselirsen, uçmak bilmeyenlere o denli küçük gözükürsün.
Bir düşmandan kurtulmanın en iyi çaresi, onu kendine dost etmektir.
Şu olan biten varya boşver taş yağsın isterse çok sürmez dakika şaşma dakika yaşamaya bak ne geçmişi düşün ne gelecekten kork.
Sen+ben = ikimiz
Sen*ben = biziz
Sen/ben = bölünemeyiz
Sen-ben = hiçiz
Birgün su içeceğin çeymeye çamur sıçratma",
"Davranışlar kerkesin kendini seyrettiği bir aynadır",
"Tecrübe herkesin kendi öz hatalarına verdiği addır",
"Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız. Söyleyeyim ANNEMdir",
"Bol, bol gülümse!Hem maliyeti sıfırdır, hem de bedeline paha biçilmez",
"Kaybedecek hiç birşeyi kalmamışlardan uzak dur",
"Sana yardımcı olanlara minnet duy",
"Telefonu güvenli ve dinamik bir sesle aç",
"Devamlı ben dürüstüm diyenden uzak dur",
"Engellerin en yıldırıcısı insanın kendisidir",
"Dünyada bir tek güzel çocuk vardır. Bütün anneler ona sahiptir",
"Küçük şeylere gereğinden fazla önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir",
"Olgun insan güzel söz söyleyen değil, söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır.",
"önemli olan; milyonlarca damlada mutluluğu aramak değil, milyonlarca mutluluğu yaşamaktır.",
"Güzel olan her şey insanın hafızasında kaybolabilir, fakat sanatta asla",
"Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir",
"Dost vardır; gıda gibidir, sen onu hergün ararsın.Dost vardır; ilaç gibidir gerektiğinde ararsın. Dost vardır; hastalık gibidir, o seni arar",
"Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan.",
"Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var.",
"Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim.",
"En kritik an, şu andır ve her an yanı başımızdadır.",
"Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma.")
Herhangi bir insan vaktini nasıl geçireceğini, üstün bir insan ise vaktini nasıl tasarruf edeceğini düşünür.
SCHOPENHAVER
Bilirken susmak, bilmezken söylemek kadar kötüdür.***
EFLATUN
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.***
MONTAIGNE
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur, o gelince de ben olmayacağım.
MONTAIGNE
Hakiki arkadaşlık sıhhatten farksızdır, kıymeti ancak elden gittikten sonra anlaşılır.***
GOLTİ
İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmak.***
VICTOR HUGO
Kaplumbağaya dikkat et. Ancak kafasını çıkarıp risk aldığında ilerleyebiliyor.***
James B.CONONT
Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler,elinden büyük is gelmeyenlerdir.***
EFLATUN
Hiç kimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır.***
S.Keth MOORHEAD
Çalışmak hayat,düşünmek ışıktır. ***
VICTOR HUGO
Dünya düşünenler için bir komedi, Hissedenler için bir trajedidir. ***
Hugh WALPOLE
Bir insanin yaşamından değerli bir şeyi yoksa, o insanin yaşamının da değeri yoktur. ***
TAGORE
İnsan yasadıkça anlıyor ki, kendi kayığını kendin çekmezsen bir yerlere gidemiyorsun.***
Katharine HEPBURN
Akıllı insan aklını kullanır, daha akıllı insan başkalarının aklını da kullanır. ***
Bernard SHAW
Ev bir kez bittikten sonra duvarcı unutulur. ***
Hint Atasözü
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu yerde güneş batmak üzeredir. ***
Çin Atasözü
Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur.***
Hyman RICKOVER
Karanlığa söveceğine kalk bir mum yak.
Confucius
Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen cevizin hepsini kabuk zanneder.***
GAZALi
Eğer herkes dost sandığı kimselerin birde kendi arkasından söylemiş olduklarını duysaydı, dünyada dost kalmazdı.
PASCAL
Olgun insan güzel söz söyleyen değil,söylediğini yapan ve yapabileceğini söyleyen adamdır.***
CONFUCİUS
Dostların sıkıntıda iken onları mutlu oldukları zamankinden daha çok ara.
CHİLON
Düşmanlarınızı sevin çünkü kusurlarınızı yalnız onlar açıkça söyleyebilir.
Benjamin FRANKLİN
Silgi kullanmadan resim çizme sanatına hayat denilmektedir.
John CHRİSTİAN
Yanlış yapmayan insan yoktur. İnsanlık yanlışını kabul ve düzeltmekle olur.***EINSTEIN.
Düşünmek , ruhun kendi kendine konuşmasıdır.*** EFLATUN
Size ne yapacağınızı söyleyebilirler, ama ne düşüneceğinizi asla..! SOCRATES
Yiğitlik intikam almak değil tahammül etmektir.***SHAEKESPEARE
Bir seyi gercekten bilmek , onu anlatmakla olur.***SOCRATES
Beni bir kez aldatırsan yazıklar olsun sana,ikinci kez aldatırsan yazıklar olsun bana..ASYA ATASÖZÜ
Yaşamın uzunluğu değil nasıl yaşanıldığı önemlidir.***M.L.KING
Mutluluğu tatmanın tek çaresi onu paylaşmaktır***BYRON
Asla aldatılmayız,kendi kendimizi aldatırız.***GOETHE
Alınyazımı değiştiremem ama istemediğim kadere de boyun eğmem.***WİLLİAM SHAKESPEARE
Erkek yüreğinin özünde sertlik vardır, oysa kadının yüreği özünde katıdır.*** NIETZSCHE
Kadınlar güçsüz olana kendini bir idol, güçlü olana bir eşya gibi sunar. CESARE PAVESE
Size gururla kütüphanesini gösteren bir kadına rastladınız mı? BENJAMIN DE CASSERES
Düşmanlarını affet, ama isimlerini asla unutma. John F. Kennedy
En kritik an, şu andır ve her an yanıbaşımızdadır.M. Aurelius
Ne için burada olduğumuzu bilmiyorum ama, keyif çatmak için burada olmadığımızdan eminim. L. Wittgenstein
Bağışlamayan insan geçmek zorunda olduğu köprüyü yıkmıştır. Çünkü bağışlanmaya herkesin ihtiyacı var. E.Herbert
Karamsar adam, her imkanda bir zorluk görür.İyimser dam ise her zorlukta bir imkan. W. Churchill
Unutmayelektrik kontağından çıktığı sanılan yangın sonucuada ebedi kalmıyorsunuz, sadece dünyadan geçiyorsunuz. L.Tolstoy
İnsan herşeyi yapamaz, Ama bu, kötü şeyler yapmasının bahanesi olamaz.H.David. Thoreau
Her insan öfkelenir, bu kolaydır; fakat tam adamına, tam ölçüsünde,
tam zamanında, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydır.
ARISTOTELES
Akılsız adam mutluluğu uzakta arar; akıllı ise, onu ayaklarının altında bulur.
JAMES OPPENHEIM
En kolay şey insanın kendisini aldatmasıdır, çünkü bir insan genellikle arzu ettiği şeyin gerçek olduğuna inanır.
DEMOSTHENES
Hayatımızda işlediğimiz hataların çoğu, düşünmemiz gereken yerde hissetmekten, hissetmemiz gereken yerde düşünmekten ileri gelmektedir.
John COLBINS
Tenkit öyle bir şeydir ki, ondan, ancak birşey söylememekle, birşey yapmamakla, birşey olmamakla sakınabilirsiniz.
ANONIM
Zaman büyük bir öğretmendir. Ne yazık ki bütün öğrencilerini öldürür.
Curt GOETZ
Akıllı insan, düşündüğü her şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler.
ARISTOTELES
İnsanlar karşılaştığın firtınalarla değil, gemiyi limana yanaştırıp yanaştıramadığınla ilgilenir.
Ne kadar yükselirsen, uçmak bilmeyenlere o denli küçük gözükürsün.
Bir düşmandan kurtulmanın en iyi çaresi, onu kendine dost etmektir.
Şu olan biten varya boşver taş yağsın isterse çok sürmez dakika şaşma dakika yaşamaya bak ne geçmişi düşün ne gelecekten kork.
Sen+ben = ikimiz
Sen*ben = biziz
Sen/ben = bölünemeyiz
Sen-ben = hiçiz