KeLeBeK's Daimi Üye Üye 30 Kasım 2010 #1 hamburger kolyeler ay bunları görünce canım çekti şimdi yaaa olmaz ki insan takamaz bunları helede boğazına düşkün biri olarak ben hiç takamammm ay yiyecem tutmayın beni yaaaaa:meri:
ay bunları görünce canım çekti şimdi yaaa olmaz ki insan takamaz bunları helede boğazına düşkün biri olarak ben hiç takamammm ay yiyecem tutmayın beni yaaaaa:meri:
AskinAy Yeni Üye Üye 30 Kasım 2010 #4 ayy ne hos bayildim bunlara cok sirinler🙂 baktikca doyariz artik kelebeks🙂
KeLeBeK's Daimi Üye Üye 1 Aralık 2010 #5 AskinAy' Alıntı: ayy ne hos bayildim bunlara cok sirinler🙂 baktikca doyariz artik kelebeks🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bakması ayol yiyecem ben 😀aklımda duracağına karnımda dursun
AskinAy' Alıntı: ayy ne hos bayildim bunlara cok sirinler🙂 baktikca doyariz artik kelebeks🙂 Genişletmek için tıkla ... ne bakması ayol yiyecem ben 😀aklımda duracağına karnımda dursun
A aYYa-MoDa Forum Okuru 1 Aralık 2010 #7 abow bunudamı yapmışlar yaw çok şıklar böle iştah acıcı adam bunları görünce yir seni haaa aman deyim bi kolye takım derken tuş olmayalım...
abow bunudamı yapmışlar yaw çok şıklar böle iştah acıcı adam bunları görünce yir seni haaa aman deyim bi kolye takım derken tuş olmayalım...
benimm ben Yeni Üye Üye 9 Aralık 2010 #10 neler yapacaklarını bilemiyor bu insanlar hayalde sınır yok 🙂