Hamile kalmak için maydanoz kürü önerimiz var

M

Misafir

Forum Okuru
Hamile kalmak için maydanoz kürü önerimiz var
hamile kalmak için maydanoz kürü gebe kalmak için maydanoz kürü tarifi önerisi burada arkadaşlar. Kadın hastalıkları tedavisinde oldukça etkili olan, mutfaklarımızın vaz geçilmez lezzetlerinden olan maydanozun faydaları saymakla bitmiyor Melek'lerim. Kadın yolları iltihabına faydalı olan maydanoz, idrar yolları hastalıklarında da etkili oluyor. Bu faydalarının yanı sıra Hamile kalmak için de etkili olan maydanoz suyu, deneyen ve sonuç olarak başarıya ulaşan kişilerin önerileri arasında. Yani maydanoz kürü ile hamile kalanların sayısı oldukça fazla Melek'lerim. Zira Meleklermekani.com olarak, tecrübe sahibi insanların önesirisinden önce, konu ile ilgili uzman doktor önerilerini öncülük vermenizi tavsiye ediyoruz arkadaşlar. Ve diyoruz ki, gebe kalmak için maydanoz kürü önerimizi hemen sunuyoruz.

maydanoz-1313.jpg


Öncelikle, temiz bir tencerede bir demet ya da iki demet maydanozu iyice haşlayın. Kaynayınca, maydanozlarla birlikte maydanoz suyunu, bir leğene ya da bir kovaya dökün. Belden aşağı soyunun ve sıcak maydanoz suyu dolu olan kovanın ya da leğenin üzerine oturun. Dikkat edin kaynar su size değmesin, siz sadece o suyun buharından yararlanacaksınız. Yani vajinal bölgenizi o buhara tutacaksınız Melek'ler. Buhardan tam olarak faydalanmak için, bir battaniyeyi ya da bir çarşafı oturduğunuz kovayı da altınıza alarak sarının. Yarım saat böyle bekledikten sonra kalkın ve suda ki maydanozları çıkartıp temiz bir beze sararak, iççamaşırınıza ped yerleştirir gibi yerleştirin.

Sevgili Melek'ler, bahsi geçen bu maydanoz kürü, kadın yolları iltihaplarına ve hastalıklarına, idrar yolları hastalıklarına iyi gelerek, hamile kalmanızı kolaylaştırıyor.

Yukarda da belirttiğimiz gibi, öncelikle doktorunuza danışın.

Sağlıklı günler dileriz...

Meleklermekani.com
 
inşallah işe yarar lavişim hamile klamam da etkiisini olduğunu düşünüyorum kullanırken hamile kaldım :)
 
Geri
Üst