Hamile Kalmak İsteyen Melekler Buraya Bitkisel Kürle Kolayca Gebe Kalın

hatiss

Yeni Üye
Üye
Hamile Kalmak İsteyen Melekler Buraya Bitkisel Kürle Kolayca Gebe Kalın
bitkilerle hamile kalma,bitkilerle hamile kalmak,

Arkadaşlar hamile kalamıyorsanız bu bitkiler tam size göre bu kürü mutlaka uygulayın derim inş.sizlerde en kısa gebe kalabilirsiniz ve bize buradan ben hamileyimmm diyee bağıra bağıraa ialn edersiniz diyorum ben kullanmaya başladım bile

Hamile kalmayı destekleyen kür tarifi:

5 gram aslan pençesi,

aslan-a6.jpg


5 gram civan perçemi,

ot-6f.jpg


5 gram çoban çantası.

coban-3d3.jpg



Hazırlanışı: Yarım litre kaynar suya aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantasını koyun. Ardından 1-2 dakika kaynattıktan sonra 20 dakika kadar demlenmesini bekleyin. Sabah ve akşam bu çaydan bir su bardağı için.

Bunun haricinde her gün sabah akşam içilmesi gereken diğer bir bitkide hayıt tohumudur hayıt bitkisi bol miktarda kadınlık hormonu içerir ve kısrlık sorunu yaşayanlar gebe kalamayanlar bu bitkiyi mutlaka kullansınlar bu bitkiyi her aktarda kolayca bulabilirsiniz kısırlık sorunu olan bayanlar bu bitkiyi düzenli olarak 3 ay kullandıklarında pek çok sorununun çözüldüğünü görecektir.

hayit-2f2.jpg



Hayıt hazırlanışı:

1 su bardağı kaynatma olan suya 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu atılır ve ocak kapatılır 10 dk kadar demlenir süzülerek içilir arzuya göre bal yada şekerle tatlandırabilirsiniz.


Prof. Dr. Ahmet Maranki Hamile kalmak isteyen kadınların aslan pençesi, civan perçemi ve çoban çantası bitkilerini mutlaka evlerinde bulundurması gerektiğini ve bunların çayını yaparak içmelerini tavsiye ediyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Adet bitiminde mi başlanıyor bu küre zamanı var mı teşekkürler
 
bütün hamilelik belirtilerni yaşıyorum adetime 11 gün var ne zaman test yapsam çıkar??
 
Merhaba, beklenen döngünüzde en az 3 günlük gecikme söz konusu olursa test yaparsınız. Sizdeki septomlar muhtemelen psikolojik. Gebelik belirtileri gebeliğin 4-5. haftasından itibaren başlar. Yani bu kadar erken gebelik belirtilerini yaşamanız mümkün değil.
 
Arkadslr yardm edin 5cm lik kistim var bitkisel ne kullanabilirim hemen gecsin diye.
 
Geri
Üst