kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr🙂
aramıza hg cnm..umarım sende en kısa zamanda hamile kalırsın burda hamileyimm diye yazarsın..hayırlısıyla burası sana uğurlu gelir inşşMerhaba dostlar ,bende sizler gibi anne olma özlemiyle yanıp tutuşanlardanım.3 Yıllık evliyim hiç bir korunma süreci olmamasına rahmen bir kere bile hamile kalıp o duyguyu tadamadım ,sebebsiz infertilite sorun.Umarım burada güzel paylaşımlardan bilgilerden yola çıkarak hepimiz hamile kalırız umuduyla aranızdayım.Allah yolumuzu açık etsin iyi şanslar
inan ki seni çok ii anlıyorum çünkü bende senin gibi çok isteyenlerdenim canımTeşekkür ederim lavinya beni aranıza aldıgınız için inşallah o haberi alırım buraya yazarım çok istiyorum anne olmak çok amin dualrın için ayrıca teşekkürler
sanırım yapıldığı gün para verceksin cnm ...ayy hayatım inş hamiş kalırsında bende sana vesile olmuş olurum yaaa...inan çok heyecanlıyım senin adına cnmben geldim 🙂 lavin canim sulu ulrasyon sancili deil, rahim filmi gibi hic deil...korkulacak birsey yok! adet oldum bu arada yarin randevum var!
cuma gunu hormon testlerimi yaptirdim prolaktin dengelenmis, tsh 5.02 yani hersey yoluna giriyor! tsh biraz yuksek ama doktor hamile olmak icin bir problem tskil etmiyor dedi! benden bu kadar...yarin erhan beyle gorustukten sonra yazarim!!
bir sorum var bu arada sormayi unutmusum faturalandirma bolumune...tup bebek icin parayi ne zaman odicez?

2 ay kısa bir süre ama bana sorarsan hemen yapp🙂belki ben çok istediğim için öle diyorum ama kesinlikle korunma zamana bırak rabbim ne zaman verirsede yap derim ben🙂🙂merhaba bende yeni kayıt oldum 2 aylık evliyim fakat arkadaşlarımın bebeklerini görünce bende çocuk sahibi olmak istiyorum 🙂