Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

Merhaba aranıza yenı katıldım.Oncelıkler kendımı tanıtayım dort aylık evlıyım ve bıran once cocugumuz olsun ıstıyoruz esımle bu yuzden hıc korunmadık. daha pozıtıf goremedım gercı okudugum kadarıyla bır yıl normal sureymıs. bu ay karnımda kasıklarımda agrılar oluyor.onceden yurudugum mesafelerı sımdı yururken yoruluyorum,bıraksalar uyucam bırde bugun mıdemde bır yanma oldu kısa surelı.adet olursam 14 unde olmam lazım sızce durum nedır ?

canım şu an için bişi sölemek yanlışi olur tabiki hamişi de olabilirsin ama en doğrusu cok zor biliorum ama beklemek...

kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?

ayseden: ?

bitanesi: 4 aralık

gülnida:4 aralık

ayşe-roma: 8 aralık

ysmn1905: 10 aralık

eylülce: 12 aralık

sunflower: 12 aralık

bal arısı: 14 aralık

asena şule: 14 aralık

ceylinn: 15 aralık

mavişimm: 16 aralık

özlem: 28 aralık

kızlarrr adet olanlar üzülmesinler Allah büyük ben eminim bi gün hepimiz anne olacağız Allahın izniyle.. yeni tarihinizi söyleyinde güncelleyelim

Gunaydın kızlar Aralık ayının içindeyiz.. Adet olan arkadaşlar üzülmeyecek gelecek aya çalışmalara devam, Hamileliği kesinleşen arkadaşları da tebrik edeceiğiz.. Birbirimize destek olucaz.. Hadi bakalım hakkımızda hayırlısı..

Geri