Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada
Kızlar bugün doktora gittim adetim hergün bir kaç damladan ibaret bugün hiçbişiy yok sanırsın lekelenme ama test yaptım bişey yok dr görüneyim dedim adam ameliyatları varmış bugün doluymuş yarın gel dedi bakalım yeni bir adet söktürücü yada progestanmı verecek
çok saol cnm bnm doktorum da iyi cıkmadı ilk defa gtmeme ve cocuk istemem ragmen ilglenmedi hiç ayak üstü zaten tam dısarı cıkarken denk gelio randevum ayak üstü bakıo tık tık hiç ne anlatıo ne ilgilenio gtmem bidaha onada
- - - Updated - - -
tamam kuzum bnm ümdinin yitirme en azından bnm gbi olmadın kuzum
bencede gitme canm bende öle yaptım benm dr da ne ilgileniyodu ne bişey bende bıraktım buranın yabancısıyım bende kim ne derse onu yapıyodum gerçi ben ara werdim dr kendi haline bıraktım üniwersite sınavlarına hazırlanıyorm 🙂
ayşeden 🙂 kıyamam sanaaa bi görün bakalm iyi bi doktora ne diyecek belki kan fln ister bi bakar ona göre olmadı devammmm ederiz çalşmalara
benim ki direkten döndü bu ay bakalm bidahaki ay tutturabilcez mi ? 😀
[COL3]kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?[/COLOR]
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
(kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
sunflower: 12 <linkz id="linkz9">Ocak</linkz>
özge: 12 <linkz id="linkz10">Ocak</linkz>
büşracımm 🙂 14 Ocak
ceylinn: 15 Ocak
minasu: 16 Ocak
docdoc: 19 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
lilyped: 5 Şubat
eylülmehmet: adet olduuu tarihi blnmiorr<linkz id="linkz8">esmerim53</linkz>:adet olduuu tarihi blnmiorr
bal arısı: ( aşılama için bekliyor )
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<linkz id="linkz13"><nobr>Arkadaşımızı</nobr></linkz>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
(kendimde dahil 🙂inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
büşracımm 🙂 14 Ocak
eylülmehmet: adet olduuu tarihi blnmiorr<linkz id="linkz8">esmerim53</linkz>:adet olduuu tarihi blnmiorr
büşracımm 🙂 14 Ocak
ben daha adet olmadım canm bugün karnıma ağrı girdi tamam dedim adet oluyorum olmadım okadar da iş yaptım ewi taşıyorum tam da denk geldi 🙁 olursam adet haber weririm
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
büşracımm 🙂 14 Ocak