kıyamam sana ya 🙂 5. aydr istiyoruz bizde bakalm beyfendi yada hanımefendi ne zaman teşrif edecekler merakla ve sabırla bekliyoruz 🙂
teşrif edecekler inşallah annesi sen merak etme bizi üzmeyecekler daha fazla
kıyamam sana ya 🙂 5. aydr istiyoruz bizde bakalm beyfendi yada hanımefendi ne zaman teşrif edecekler merakla ve sabırla bekliyoruz 🙂
kızlarrr dileğim hepinizi bi gün bu listeden atı atı vermek (kendimde dahil 🙂 inşallah hepimiz meleklerimize kavuşacağızz ben buna çok inanıyorum sizde inanın olur mu ?
sunflower: 12 <LINKZ id=linkz9>Ocak</LINKZ>
özge: 12 <LINKZ id=linkz10>Ocak</LINKZ>
büşracımm 🙂 14 Ocak
ceylinn: 15 Ocak
minasu: 16 Ocak
docdoc: 19 Ocak
nazrüzgarı: 19 Ocak
bitanesi: 22 Ocak
emelcum: 23 Ocak
metanoyam: 25 Ocak
suzu: 28 Ocak
ayseden: 4 Şubat
ysmn1905: 4 Şubat
lilyped: 5 Şubat
ayşe-<LINKZ><NOBR>roma</NOBR></LINKZ><LINKZ id=linkz8><NOBR></NOBR></LINKZ>:12 şubat
eylülmehmet: adet olduuu tarihi blnmiorr
<LINKZ id=linkz8>
esmerim53</LINKZ>:adet olduuu tarihi blnmiorr
bal arısı: ( aşılama için bekliyor )
lavinya:
özlem:
asena şule:
GÜNÜ GEÇENLER
(inşallah hepimiz hamileyizdir )
esin 2748: ?
cansu: ?
yaw: ?
HAMİŞLER GRUBU
Eweeetttt dördüncü hamişimizideattık listeden dısarı bakalım 5.sıra kimde ? 🙂
1. Gülnida: Aralık Ayı hamişimiz 🙂<LINKZ id=linkz13><NOBR>Arkadaşımızı </NOBR></LINKZ>tebrik ederim...
2. matematik Aralık ayı hamişimiz Senide tebrik ederiz...İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına aldığınız günleride görürsünüz..
3.Derya48: Canımm çok tebrik ederim şükürler olsun sen kavuştun yavruna darısı isteyen herkezin başına...
4.Eylülece:Canım ne güzel sende tattın o duyguyu darısı benim gbi isteyenlerin başına
attık listeden dısarı bakalım 5.sıra kimde ? 🙂ahhh şu misafirler !! Tam da gününü bulurlar dimi ?
Bi izin verin bebek yapalm yahuuuuu ! 🙂) sonra biz bebek sevmek istiyoruz dayı amca teyze olmak istiyoruz demesini biliolar ama !
Eee leylek gelip kucağımıza bırakmayacağına göre bi müsade edin
öyle şıppatanak oluo mu bebek ! Aaaaaaaa :s :s :s
neyse metanoyam devam bebeim devam son gaz .. Valla sırf bebek yapcam die adama kızsam bile unutturuyorum kendime
benimde bugün adet finishhhhh
şubat ayı çalışmaları start alıyooorrr 🙂
Durmak yok hedef 2013 hatunlaaaaaaaaarrr![]()
valla canım bizde 5 ay oldu işte başlayalı inş bir an önce gelirler 🙂🙂🙂: