Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada
ben hala beklemedeyim ozlem.kimyasal gebelik ne melike nasil bir sey.bugun adet gunum cok.sancim var ama sadece pembe leke geliyor peceteye hayirdir ins. 9 saattir sokulmedi adetim hala.bi gebelik lekelenmesi fln mi.hamile arkadaslar cvp verirseniz sevinirim
KIZ CADALOZ BEN SANA DEMEDİMMİ BAK ALLAHIM MELEĞİNE KAVUŞTURACAK AY AYA YERİM SİZİ KIZ ÖZLEM KALDI BEN ONADA BAK OLACAK DEMİŞTİM HADİ ONUDA BEKLİ,YORUM İNŞALLAH
AY KÜSTÜM SİZE BENİ GECTİNİZ BANANE BANANE BENDE İSTİYORUM
kızlar herkese selam.adet günüme daha 2 gün falan var ama bu defa içimden öyle bi his geldi gittim test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah gene tekrarladım gene silik ama dünkünden azcık daha belirgin ne dersiniz kızlar test yanlış olabilirmi?
kızlar herkese selam.adet günüme daha 2 gün falan var ama bu defa içimden öyle bi his geldi gittim test yaptım silik çizgi çıktı bu sabah gene tekrarladım gene silik ama dünkünden azcık daha belirgin ne dersiniz kızlar test yanlış olabilirmi?
bitanesi buralarda olduğunu biliyorum sakın bizim sayfaya gelmeyi ve yazmayı bırakma devam devam o olmassa bu ay sonraki ay ve deha sonraki ay bırakma kendini