lilyped
Hamiş Melek
inşallah be canım.pazartesi kan testine gidicem o zamana kadar gene havalara girmesem iyi olur 🙂asla olmaz tebrik ederim hamilesin
inşallah be canım.pazartesi kan testine gidicem o zamana kadar gene havalara girmesem iyi olur 🙂asla olmaz tebrik ederim hamilesin
pzt ni bekleme hemen git arkadaşım 🙂inşallah be canım.pazartesi kan testine gidicem o zamana kadar gene havalara girmesem iyi olur 🙂
pzt ni bekleme hemen git arkadaşım 🙂
metanım bu ayda yokk yıne husrann yıne husrann artık gercekten kafayı yıcem dun akşam yaptım ılk bısey cıkmadı sonradan ıdaha baktım sılıktıı ates olçumde dustu bu tezatlık benı delırtıce resmen ve akıntıyla karısık kanama gıbı bısey gelıyorrr gec dollenme olduu demek oda adetle dısarı atacak kesın boyle.......yıne tutturamadımm yıne bır ay daha beklıycem yıne aynı macera artıkk nıye ben nıyee sebep yok sorun yokk ama olmuyor buda Rabbımın takdırıarkadaş millet duruyo ya ben gese dayanamam bide silik cıksa of kafayı yerdim 🙂🙂
metanım bu ayda yokk yıne husrann yıne husrann artık gercekten kafayı yıcem dun akşam yaptım ılk bısey cıkmadı sonradan ıdaha baktım sılıktıı ates olçumde dustu bu tezatlık benı delırtıce resmen ve akıntıyla karısık kanama gıbı bısey gelıyorrr gec dollenme olduu demek oda adetle dısarı atacak kesın boyle.......yıne tutturamadımm yıne bır ay daha beklıycem yıne aynı macera artıkk nıye ben nıyee sebep yok sorun yokk ama olmuyor buda Rabbımın takdırı
arzuuu kız sılık çıktıysa bebek olabılır canım adet olmadıysan kan versenemetanım bu ayda yokk yıne husrann yıne husrann artık gercekten kafayı yıcem dun akşam yaptım ılk bısey cıkmadı sonradan ıdaha baktım sılıktıı ates olçumde dustu bu tezatlık benı delırtıce resmen ve akıntıyla karısık kanama gıbı bısey gelıyorrr gec dollenme olduu demek oda adetle dısarı atacak kesın boyle.......yıne tutturamadımm yıne bır ay daha beklıycem yıne aynı macera artıkk nıye ben nıyee sebep yok sorun yokk ama olmuyor buda Rabbımın takdırı
özlemcımm çok haklısınn ama elımdedeğil tabıı tevekkulum allha ama artık gercek ten yoruldumm Rabbım derdımıze derman olsun derman onda ....arzumm yapma canım tevekkül et seni çok iyi anlıyorum bak bnm de 9 ay oldu nerdeyse ama nabalım ilahi takdir Allahdan