Hamile Kalmak İsteyenler Gebe olmak istiyorum diyenler burada

nası hesapladın ya valla bravo cnm 🙂
bu cmt kan testi yaptım bişey yok 🙁 bir öncekinde beklenen adet tarihim 8 aralık olmasına ragmen (adetlerim düzensizdir ama son 3-4 aydır 30-32 gün arasında oluyordum =)17 aralıkta yaptıgım kan testinde çıkmadı ,26 aralık idrarda silik çıktı ,27 aralıkta kanda 48 çıktı ..ama o ay ovulasyon vs yapmmamıştım, nasıl yorumluyorsun bu ayki durumu ?

Buarada hanımlar bısey sorcam. Adetıme 2 hafta kala asırı bel agrım we kasıklarımda agrı odu. Ara ara da kasıklarımda batmalar oldu.ayrıca goguslerım sıs karnımda dolgunluk hıssı war mıdemde ara sıra eksıme oluyo .adetıme suan 3 weya 4 gun war. Dun gece test yaptım negatıf .sızce bu belırtıler baska bı hastalıgın habercısı olablr mı ya da hamılelık belırtısı mı? Testı erken yapmıs olablr mıyım?

canm ya bendede çikolata kisti var belki bende de gerek görülür laparoskopiye ne zaman olacan canm?
22 subatta olcam nasipse canm..biraz tedirginlik basladi bende .ins gerek olmaz senin icin .laporoskopi daha detayli ii rahim filmine göre diolar ama narkozla ufak ameliyat gibiymis ins hakkimizda hayrlisi olur ,bazen yoruldugumu hiisediorum ins rabbim tez zamanda hayrli ewlat nasip eder 😕

Esselamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız napıyonuz bende bi halt yok derste calışmıyorum nedenmi oğluşum anaokuluna gidecekti bu hafta biz grip diye sağlıkocağına götürdük ilaç verdi kullandık dahada ilerledi ates vs meğer cocuk bronşitten zatüryeye cevirmeye başlamış 10 iğne verdi bize oğluşumla uğraşıyorumm ödevlerime calaşımıyorum kızlar

22 subatta olcam nasipse canm..biraz tedirginlik basladi bende .ins gerek olmaz senin icin .laporoskopi daha detayli ii rahim filmine göre diolar ama narkozla ufak ameliyat gibiymis ins hakkimizda hayrlisi olur ,bazen yoruldugumu hiisediorum ins rabbim tez zamanda hayrli ewlat nasip eder 😕

canm hayırlısı inşallah bana yazarsın kolaymı zor mu olduğunu..

Geri