ameliyatın nekadar sürdü canım
çağla yarım saat -40 dk felan
ameliyatın nekadar sürdü canım

attık listeden dısarı bakalım 14. sıra kimde ? demi canm dediğim gibi oldu uyuyacak bişey yokmuş iiyiki uyumamışsın ameliyattamı oldun çok çok geçmiş olsn inş yakın zamanda bebişlerimiz gelir canımcımFFARZUFFF
canım rahim filmi çok kolay gecti korkulcak hiç bişi yokmus anestezisiz oldum şükür tüplerim acıkmıs ama kistlerim cıktı vardı zaten onları ameliytala kapalı amelişyatla aldılar simdi evdeym dinleniorum
demi canm dediğim gibi oldu uyuyacak bişey yokmuş iiyiki uyumamışsın ameliyattamı oldun çok çok geçmiş olsn inş yakın zamanda bebişlerimiz gelir canımcım
tabi orası öle bende özelde çekirdim rahat geçti benmkide hayırlısı olsn canm hakkımızda hepimiz içinevet cnm iyiki uyum amısım ama gerçekten işini bilen birine gitmek lazım tabi allah maddi güç verirse yoksa canında yanar hiç bişeyede benzemez evet ameliyatta oldumm 3-4 aya tüp bebeğe başlıoruz bakalım hakkımızda hayırlısı

attık listeden dısarı bakalım 14. sıra kimde ? geçmiş olsun özlemcim inşallah en yakın zamanda hayırlı haberi da alırsın canım...bitti canım r
ahim filmide bitti histereskopi amelyatıda oldum o da bitti şükür bu güünümüzwe insallah bunlarla bebeğime bii adım daha yaklasmıs olurum
geçmiş olsun canım bende bir 2 ay sonra istanbula gidcm inş ,çektiririm canım çok teşekkurler canım çok rahatlattın benı 🙂FFARZUFFF
canım rahim filmi çok kolay gecti korkulcak hiç bişi yokmus anestezisiz oldum şükür tüplerim acıkmıs ama kistlerim cıktı vardı zaten onları ameliytala kapalı amelişyatla aldılar simdi evdeym dinleniorum