Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sanırım böyle bi şey oldu. aynısını bende yaşadım 2 ay önce hamileydim ama düştü sonra.bu ayki belirtilerim o hamileliğimin aynısıydı.hayırlısı neyse o olsun.mevlam görelim neyler neylerse güzel eyler.
ınsallah gelecek bebişimiz bu ay ramazan ayı bereket ayı bebişler çok olur ınsallah aslında olucak bu ay diye düşünüyorum ama sonra regl oluyorum daha çok üzülüyorum o yuzden düşünmemeye çalışıyorum tatlım
geçende bi arkadaşımız su molekülleriyle ilgili bir video izlediğini sölemişti okumuşmuydun selzehcim ben izledim youtube den bence sende izle insan kelimeleriyle nelere hükmediyo suya bile orda yazıyo insan vicudunun çoğu su olduğu için bizim kendimize sölediklerimiz çok önemli boşver ölede bölede üzülüyoruz zaten bari vicudumuza yardım edelim
gelecek ayla ilgili hiç bitakip yapacağımı zannetmiyorum.ne yumurtlamam nede regl günüm.onun için listeye girmicem kılzar.zaten ramazan yoğun geçiyor.bende ne güzel regl olmuşken şöyle dip bucak bi temizlik yaparım eve.
geçende bi arkadaşımız su molekülleriyle ilgili bir video izlediğini sölemişti okumuşmuydun selzehcim ben izledim youtube den bence sende izle insan kelimeleriyle nelere hükmediyo suya bile orda yazıyo insan vicudunun çoğu su olduğu için bizim kendimize sölediklerimiz çok önemli boşver ölede bölede üzülüyoruz zaten bari vicudumuza yardım edelim
yinede canım sıkıldı kızlar ya.[/QUOT
Mrb kızlarrr, evimi bir güzel süpürdüm temizliğimi yaptım kızlara bi bakayım dedim ama Sultan kendini üzüyormuşTatlım herşey Allah'ın izniylee.Rabbim OL dediği zaman bebişlerimiz gelecek inş.Canını sıkmak yok Biz varız burda birbirimize desteğiz her zaman...Seni çok seviyoruz...Kim bilir belki Ramazan ayı hepimize uğurlu gelecek...