Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy canım benimm tebrik ederimmm çok güzel bi haber bu yuppiiiiiiii ayy çok sevindimmm canım allah tamamını erdirsin
sağol canım darısı başına tembellik yok kızlarrr gerekirse her gece çalışın ve hiiiçççç düşünmeyin o zaten geleceği varsa geliyor..kafaya takmayın...stres yapmayın benim 1.5 yılım üzüntü strsle geçti bu ay rahattım garip bir şekilde nasıl olsa tedaviye başlayacam diye belki ...tek tavsiyem çok çalışıp hiç düşünmemek inanın hepinizin bebekleri gelecek ama vakitlerini bekliyorlar...

ecemcim 1buçuk senedir istiyordunuz ve şimdi normal yollarla kendin hamile kaldın ne güzel..benimde 10 ay bitince umutlarımda tükenir gibi olmuştu şimdi acayip sevindim ya..
canım hiç ümitlerini tüketme sakın bebeğin ne zaman geleceğini bilir canım sen sana düşeni yap ve sabırla bekle emi herkese iyi akşamlar .. çıkıyorum ben fırsat buldukça gireceğim aklıma geldikçede yazarım başka belirtileri öpüyorum..

canım benım içine dogmus ama benım lekelenmem basladı bıraz önce reglıme 1-2 gün kala lekelenmem olursa regl olucam demektır anlarım zaten benım belırtımde yoktu bu ay benden güzel haber beklemeyın regl olacagım sımdıden haberınız olsun tatlım

Biliyorsun;kendiminkine hiç üzülmemiştim ama senin regl olacağını duymak üzdü beni yaaaaa! 🙁 Ateşin de iyi gidiyordu bir de geçen aylara göre çok sakindin vardır bir şeyler diyordum! 🙁

Hayırlısı be gülüm;umarım en kısa zamanda Allah nasip eder sana bu duyguyu!

canım benim dediğin gibi evet günleri iyi değerlendirdik kaçırmadık ama,neticede Allahımın takdiri biz ne yapsak boş,bu ay kendimi hep olumlu düşünmeye ayarladım ve öyle oldum belkide olmayan bebişimle konuştum sevdim onu,iyi geldi bana,ama malum gün yarın:deli:dananın kuyruğu kopacak bakalım,adetime güvenirim yarın kesin gelmesi lazım,eğer gelmezse içime azıcık bir gün ışığı dolacak,test için salı sabahını beklerim artık,hayırlısı bakalım🙂

Canım!Selzeh hastalanıyormuş şimdi okuudm çok da üzüldüm yaaa 🙁 İnşallah senin güzel haberini alabiliriz...

Ama salıya kadar çatlatacaksın demek bizi;kararlısın! 😕

sağol canım darısı başına tembellik yok kızlarrr gerekirse her gece çalışın ve hiiiçççç düşünmeyin o zaten geleceği varsa geliyor..kafaya takmayın...stres yapmayın benim 1.5 yılım üzüntü strsle geçti bu ay rahattım garip bir şekilde nasıl olsa tedaviye başlayacam diye belki ...tek tavsiyem çok çalışıp hiç düşünmemek inanın hepinizin bebekleri gelecek ama vakitlerini bekliyorlar...

Aaaa!Ağustos ayının ikinci anne adeyı sensin demek ve tabiki Ramazan ayının ilk hem de ilk günde!🙂 Canım hayırlı olsun;Allah kucağına aldığın gnleri de yaşamayı nasip etsin:deli:

hayırlı ramazanlar kızlarr.Ben bu sabah kan testini yaptırdım pozitif arkadaşlar...Bu sabah sivilcem çıkmıştı ve karnım çok ağrıyordu inanın hiç ümidim kalmamıştı sonucu duyunca ailecek uçtuk 1.5 yıldır ki stres beklemek bitti çok şükür allah hepinize nasip etsin.tabi 1 hafta sonra kese görüncek görene kadar hala temkinliyim yinede hayırlısı olsun bütün gün yoldaydım yol yorgunuyum aslında ama hemen haberi vermek istedimtabloda başka değişiklik var mı

ayyyyy canım çok sevındım ya kımbılır sız nasıl sevındınız Allah ım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah canım benım kendne çok dıkkat et görüşürz tatlım

Biliyorsun;kendiminkine hiç üzülmemiştim ama senin regl olacağını duymak üzdü beni yaaaaa! 🙁 Ateşin de iyi gidiyordu bir de geçen aylara göre çok sakindin vardır bir şeyler diyordum! 🙁

Hayırlısı be gülüm;umarım en kısa zamanda Allah nasip eder sana bu duyguyu!

canım benım sagl ama kısmet işte hayırlısı böyleymıs ınsallah en yakın zamanda gelır bebişim benımde

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
hazal3............................3 agustos(nerdesın canımya haber ver bize hadiii)

vahide-m.....................20 21 Ağustos(hadi kızlar haber bekliyoruz)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
eboş.............................22Ağustos
zuzu.............................22 Ağustos
Selzeh..........................22-23 Ağustos
yoncax.........................22-23 agustos
duygum_06..................23 Ağustos

nurci...........................23 Ağustos
eyşan.........................24 Ağustos
butterfly45..................28 Ağustos
mrs m........................28 Ağustos
ela_1982.....................28 Ağustos

miray..........................29 Ağustos
hestia..........................28-30 Ağustos
Nesli84.........................30 Ağustos

LALEZAR....................30 Ağustos
metos...........................30 Ağustos
umutsuz_reyhan.............2 Eylül
Yaz esintisi....................9 eylül
cansı14.........................14 Eylül

nur85............................15 Eylül

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;:hamileyim:
BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:

hayırlı ramazanlar kızlarr.Ben bu sabah kan testini yaptırdım pozitif arkadaşlar...Bu sabah sivilcem çıkmıştı ve karnım çok ağrıyordu inanın hiç ümidim kalmamıştı sonucu duyunca ailecek uçtuk 1.5 yıldır ki stres beklemek bitti çok şükür allah hepinize nasip etsin.tabi 1 hafta sonra kese görüncek görene kadar hala temkinliyim yinede hayırlısı olsun bütün gün yoldaydım yol yorgunuyum aslında ama hemen haberi vermek istedimtabloda başka değişiklik var mı

canım çok sevindim, Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin, kız kırkımız karışacak seninle hadi bakalım ramazan berekti seninle başladı, gerisi gelsin artık:baby: :baby::baby:

Geri