canım Allah kolaylık versin benim muhasebe işiyle uğraşıyor tatlım şimdi oda işte oruçlu oruçlu daha zor işiniz
amin canım çok saol valla gerçekten zor yani hiç çekilmiyo hele şimdi🙂))
canım Allah kolaylık versin benim muhasebe işiyle uğraşıyor tatlım şimdi oda işte oruçlu oruçlu daha zor işiniz
iyi canım ne olsun aynı bugün kasıklarımda çok fazla batma var sol tarafta özellikle onun dışında bişey yok valla inşallah gelmiştir canım bekliyorum bakalım varsada çok nazlı olcak bizimki galibaben iyiyim asıl seni sormalı canım ya varmı başka belirtilerin ya iki gün geçiyor yarın sabah test yapsan çıkar heralde çok merak ediyorum seni inşallah gelmiştir bebeğin tatlım
Eeeee Ramazan bitti bee güzelim sen dinlenemedin...Evde çalış işte çalış annede çalış kayınvalde de çalış:halı: Keşke senden 2-3 tane daha olsaydı da sen de rahat etseydin

iyi canım ne olsun aynı bugün kasıklarımda çok fazla batma var sol tarafta özellikle onun dışında bişey yok valla inşallah gelmiştir canım bekliyorum bakalım varsada çok nazlı olcak bizimki galiba
iyi canım ne olsun aynı bugün kasıklarımda çok fazla batma var sol tarafta özellikle onun dışında bişey yok valla inşallah gelmiştir canım bekliyorum bakalım varsada çok nazlı olcak bizimki galiba
ya ben dayanamayıp 20 si akşamı test yaptım negatif çıktı şimdide yapmaya korkuyorum biraz daha beklicem eğer hala olmazsam direk kan testi yaptırcam eğer onda pozitif çıkarsa zevk için evde test yapıp durcam sonra😀kız sen bu sabah hani yapıcaktın test ne zaman gidiceksin kan testi yaptırmaya
ya bilmiyorum psikolojik falandır ben biraz daha beklemeye kararlıyım canım ya şunu söyliyim salıya kadar kesin beklicem test için baktım gelmiyo salı kan testine giderimyarın yap testi işte merakta bırakma bizi sabah idrarıyla yap ama kasıklarımda batmada var diyosun benimde öyle olmuştu
ya ben dayanamayıp 20 si akşamı test yaptım negatif çıktı şimdide yapmaya korkuyorum biraz daha beklicem eğer hala olmazsam direk kan testi yaptırcam eğer onda pozitif çıkarsa zevk için evde test yapıp durcam sonra😀
ya bilmiyorum psikolojik falandır ben biraz daha beklemeye kararlıyım canım ya şunu söyliyim salıya kadar kesin beklicem test için baktım gelmiyo salı kan testine giderim
ya ben dayanamayıp 20 si akşamı test yaptım negatif çıktı şimdide yapmaya korkuyorum biraz daha beklicem eğer hala olmazsam direk kan testi yaptırcam eğer onda pozitif çıkarsa zevk için evde test yapıp durcam sonra😀