Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

ahhh canım inşallah,sen 4. hafta yani adet geçince bulantın olmuşmuydu canım yaa
Benim adet geçmeden birkaçkez bide geçince oldu hemen geçti hatta diyordumki mide bulantılarım vardı kayboldu üzülüyordum çünkü mide bulantısının kesilmesi iyi değil diyebilirdim sonra 5.haftanın sonunda bir başladı senmisin öyle söyleyen dedirtiyo bana .....zoraki yiyorum hiçbirşeyin tadı yok suyun bile.:hıms:

slm canım hoşgeldin.iyiyiz canım biraz erkenmi davrandın acaba ne zamandı regl tarihin.bide ne zamandır göğüslerin acımaya başladı adetine ne kadar varken?

Mrb kızlarr,
Bak sen yok musun sen Yoncax sabahtan merak ettim seni ne yaptı acaba diye test yaptı mı diye...Ama hala gelmemiş reglin valla hadi bakalım yaaa çok ümitlendim şimdi hamilesin galiba sen canım yaaa...Bence yavaştan sevinebiliriz

ağustos 1de adet oldum şimdi yine 1de bekliyorum ya göğüslerim kafam kadar oldu şişti sızlıyo yeşil damarlar var sertlik var ve arada belim ve karnım ağrıyo eşimde diyoki erken yaptırdık diyo kaybettiğimiz bebeğimizde bu tarihlerdi çıkmamıştı testte ya beni motive edin arkadaşlar yoksa patlicam

Canım senin adet ne zamandı bi de göğüslerine ne oldu anlamadım??

anladım canım 2-3 kere yaşadım bu hafta pek konduramadım ama inşallah hamişliktendir,çok hafifti kusmalı filan degıl sadece bulandığını hissettim okadar