yoncax
Hamiş Melek
olsun ben yazarım giren okur🙂sen burda saat 3 te kımseyı bulamazsan görücem ben senı kıme yazıcan o zaman o süprızlerı bakalım heeee:loco:

olsun ben yazarım giren okur🙂sen burda saat 3 te kımseyı bulamazsan görücem ben senı kıme yazıcan o zaman o süprızlerı bakalım heeee:loco:

olsun ben yazarım giren okur🙂![]()

sen 10-426 arasını dikkate al canım4 haftalık oluyo
yok kız o kadar abartılacak bişey degıl ama benim için çok önemli sizde biraz şaşırabilirsiniz,sen burda saat 3 te kımseyı bulamazsan görücem ben senı kıme yazıcan o zaman o süprızlerı bakalım heeee:loco:
evet ama selzeh haklı hadi nolcak belirti işte yaz ya:loco:ama burda bız varken daha heyecanlı olacak kımse yokken tadı tuzu olmazkı onun![]()
tamam o zamansen 10-426 arasını dikkate al canım
ya ama bak sizin için cumartesi pazar sırf merakta kalmayın diye girip girip yazdım belirtileri,bugün bile eşim acele ettirirken saglık ocagınagiderken, hemen girdim yazdım,bunuda sonuç kesinleşince açıklayayım yaaaaevet ama selzeh haklı hadi nolcak belirti işte yaz ya:loco:
iyi peki canım tamam o zaman 3 te görüşücez ok .ya ama bak sizin için cumartesi pazar sırf merakta kalmayın diye girip girip yazdım belirtileri,bugün bile eşim acele ettirirken saglık ocagınagiderken, hemen girdim yazdım,bunuda sonuç kesinleşince açıklayayım yaaaa

ya ama bak sizin için cumartesi pazar sırf merakta kalmayın diye girip girip yazdım belirtileri,bugün bile eşim acele ettirirken saglık ocagınagiderken, hemen girdim yazdım,bunuda sonuç kesinleşince açıklayayım yaaaa