valla cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak🙂canım kafanı karıstırma valla senın dedığın seylerı ben hıc bılmıyorum,fazla ayrıntıya gırmeyın boşver ben hıc merak etmedım benim cünyır cok saglıklı dıyo doktor,şimdi sana herkafadan bi ses gelirrrr dinleme doktorunla dıyaloğa gir en sağlıklısı o canım ok
tamam tatlım alışcaz artık🙂yoncacım bişey sölicem bak şu tahlil sonucunda çıkan değere kafayı takma bukadar kişisine hormonlarına göre değişiyo değerler tamammı bitanem kendine çok dikkat et ağır kaldırma iş yaparken 10 dakikada bir ayaklarını yukarı dik ve biraz yat tamammı tatlım
sen kaç haftalıkken gittin şirine doktoraben gittiğinde göründü ama canım işalllah seninkide görünür sen içini rahat tut Allahın izniyle bi sorun çıkmaz,senin bebeşin çok hayırlı bi ayda anne rahmine düştü ve Allahım onu korusun
çok fazla ani hareketlerden kaçın,su dönem senın ıcın cok önemli,daha cok dinlen cok fazla sakıncalı hareketler yapma ,yükseğe uzanma,merdıvenleri inip cıkarken yavaş in cık,suan yeni anne rahmıne düştü,daha kan pırtısı o ,elinden geldiğince dinlen canımvalla cumayı sabırsızlıkla bekliyorum bakalım ne olacak🙂
canım ben kirli çarşafları önce silkeler sonra çamaşır makimnesine atarım ,ama şimdi çarşaf silkelememin sakıncası olurmu acaba?
kirli çarşafı silkelesem bişey olur mu yani?çok fazla ani hareketlerden kaçın,su dönem senın ıcın cok önemli,daha cok dinlen cok fazla sakıncalı hareketler yapma ,yükseğe uzanma,merdıvenleri inip cıkarken yavaş in cık,suan yeni anne rahmıne düştü,daha kan pırtısı o ,elinden geldiğince dinlen canım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ;

benimkilerle aynı canım bende bakmıştım,benim son adet 26 temmuzdu ,seninde mi öyle canımbak yoncacım bunlar benim bilgiler hamilelikle ilgili netten buldum
- Gebelik Haftanız: Gebeliğinizin 5. haftasındasınız. (31. gün)
- Gebelik Grafiğiniz:
- Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 01 Mayıs 2010, Cumartesi (Bebeklerin yalnızca %5`i zamanında doğar.)
- Doğuma kalan gün sayısı: Doğuma 249 gün kaldı.
- Hamile Kalabileceğiniz Dönem: 04 Ağustos 2009 - 14 Ağustos 2009 günleri arasında
- Tahmini Yumurtlama Tarihi: 09 Ağustos 2009, Pazar
- Rahim İçine Ekilme Günü: 16 Ağustos 2009, Pazar
- İlk Doktor Ziyareti: 30 Ağustos 2009 - 05 Eylül 2009 günleri arasında
- Bebeğin Kalp Atışının Başladığı Gün: 27 Ağustos 2009, Perşembe
- Bebeğin Dış Etkilerle Sakatlık İhtimalinin Yüksek Olduğu Dönem: 16 Ağustos 2009 - 17 Ekim 2009 günleri arasında
- Ense Kalınlığı Ölçümü Ve İkili Test Dönemi: 04 Ekim 2009 - 31 Ekim 2009 günleri arasında
- Yapılacaksa CVS Dönemi: 08 Kasım 2009 - 12 Aralık 2009 günleri arasında
- Yapılacaksa Amniosentez Tarihi: 08 Kasım 2009 - 12 Aralık 2009 günleri arasında
- Alfa Feto Protein Bakılma Tarihi: 08 Kasım 2009 - 12 Aralık 2009 günleri arasında
- Üçlü Test Tarihi: 08 Kasım 2009 - 12 Aralık 2009 günleri arasında
- 2 Düzey USG Tarihi: 22 Kasım 2009 - 02 Ocak 2010 günleri arasında
- Bebek Kalbinin Ultrasonografi Tarihi: 27 Aralık 2009 - 02 Ocak 2010 günleri arasında
- Gebelik Diabeti Tarama Tarihi: 03 Ocak 2010 - 09 Ocak 2010 günleri arasında
bak bitanem sakın kolunu falan yukarılara kaldırma yok canım çarşafını sirkele pis olma kıssssssss😛uf:kirli çarşafı silkelesem bişey olur mu yani?