ay canım çok sevindim , Allahım sonuna kadar güldürsün işalllahkızlar nasılsınız?doktordan geldim,kesemiz gözüktü çok şükür,normal gebelikmiş.10 gün sonra kalp atışı duymak için tekrar çağırdı🙂
ay canım çok sevindim , Allahım sonuna kadar güldürsün işalllahkızlar nasılsınız?doktordan geldim,kesemiz gözüktü çok şükür,normal gebelikmiş.10 gün sonra kalp atışı duymak için tekrar çağırdı🙂
kızlar nasılsınız?doktordan geldim,kesemiz gözüktü çok şükür,normal gebelikmiş.10 gün sonra kalp atışı duymak için tekrar çağırdı🙂
vajinal ultrasondan baktı alttan yani.bence biran evvel git tatlım yaa Allah korusun dış gebelik olmasından korkmuştum ben,nihayet kayınvaldemlerede söyledik🙂aaaaaa hoşgeldin yoncax nerelerdeydin herkes seni merak etti.cnım ii olduğuna çok sevindim.ultrasanla mı baktı ne yaptı dr. ben hala gitmedim 🙂
canım senide tebrik ederim,Alllahım hayırlısı ile kucağına almak nasib eder inşallah.alışmaya çalışıyorum .tuhaf bir duygu.çok şükür şimdilik zorlanmıyorum.allah sanada nasib eder inşallah.
ya oluyor ama çok zorlanmıyorum zaten işyerindeyken zaman çok çabuk geçiyo.6 tıya kadar çalışıyorum.çok zorlarsa mecbur bırakıcam da ne bileyim.valla bilmiyorum tatlım ama zaten halsiz hissetmiyo musun kendini ?
merhaba canım hadi yaa herkes nereye gitti yahu.. canım msn adresini gördüm ekledimm ama işyerinde msn kullanmak yasak 🙁 oyuzden açamıyorum canım yaa..:ruyam:meraba cnm eskilerden bi ben bide yaz esintisi var reyhancım bu arada verdiğin msn adresini akledim neden açmadın hiç cnm ya?
sağolasın canım.inşallah.ben doktora gitmekten vazcaydım şimdi.niye alttan muyayene ediyormuş ya.ya kimbilir neler görcez daha ama çok erken 🙁canım senide tebrik ederim,alllahım hayırlısı ile kucağına almak nasib eder inşallah.