evet canım hayrlısı allahtan artık beklemekmekten başka çaremiz yok zaten
öyle canım zaten regl günümüze az kaldı nasılsa ögrenıcez ama su hamıle arkadaslarımız foruma gırsede bızlere bılgıler verseler yardımcı olsalar 🙂
evet canım hayrlısı allahtan artık beklemekmekten başka çaremiz yok zaten
Selam arkadaşlar nasılsınız bakalım.bir iki gündür işlerim çok yoğundu giremedim.
iyiyiz canım sen nasılsın kendini fazla yorma bitanemSelam arkadaşlar nasılsınız bakalım.bir iki gündür işlerim çok yoğundu giremedim.
işyerinde zor oluyor biraz.yoğun çalışıyoruz.mide bulantılarımda başladı.cabuk yoruluyorum.alşımaya çalışıyoruz işte.seninde az kalmış.varmı belirtilerselam canım ıyıyız sen nasılsın nasıl gıdıyor hamıslık🙂
ah ah evde hiçbir şey yaptığım yokta.işyerinde işte en eski elaman olduğum için.yeni elemanlar oluyor onları yetiştirmek bana düşüyor.sekreter geldi yeni dün.ona bile öğretmek bana düştü🙂iyiyiz canım sen nasılsın kendini fazla yorma bitanem
amin canım inşaallah sanada allah kolaylık versinah ah evde hiçbir şey yaptığım yokta.işyerinde işte en eski elaman olduğum için.yeni elemanlar oluyor onları yetiştirmek bana düşüyor.sekreter geldi yeni dün.ona bile öğretmek bana düştü🙂
sen nasılsın okul heyecanınz var galiba.ALLAH daha güzel günlerinde göstersin inşallah.
işyerinde zor oluyor biraz.yoğun çalışıyoruz.mide bulantılarımda başladı.cabuk yoruluyorum.alşımaya çalışıyoruz işte.seninde az kalmış.varmı belirtiler