Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

belirti varmı??????????

canım bel agrım var ara ara devam eden kasıklarım tuhaf gıbı ama regl öncesıde olabılır belkı o yuzden belırtı dıyemıyorum baskada belırgın bırsey yok canım benım geçen ay 22 sınde lekelenmelerım baslamıstı o günden syamıstım ben 15ine gelıyordu regl ama tam adetımın söküldügü 24 ünden sayarsam 17 sıne denk gelıyor o yuzden her an gelebılır dıye beklıyorum açıkçası sende varmı belırt falan atesın nasıl mesela bakıyomusun canım🙂

ateşim 37,00 idi sabah 3 kez ölçtüm 37 çıktı benimde kasık ağrılarım var ve çok gaz sancım var anlayamıyorum bende ama benim hep aynı gün olur.geçen ay sadece 1 gün öne attı

DAİMİ KALANLARIN LİSTESİDİR

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

yupisREGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİyupis
cansı14.................................14 Eylül(haber bekliyoruz canım)
selzeh...................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
Seduş..................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)
zuzu.....................................15 Eylül(haber bekliyoruz canım)

:d040::hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms::d040:
Baharr................................16 Eylül
hazal3................................20 Eylül
eyşan..................................21 Eylül
eboş...................................22 Eylül
duygum_06........................24 Eylül
butterfly45.........................25 Eylül

Lalezar...............................27 Eylül
Ela_1982............................28 Eylül
mrs.m................................28 Eylül
CaRİZma...........................28 Eylül
Desen.................................29Eylül

sultan.................................30 Eylül
yaz esintisi...........................30 Eylül
Funnda...............................2 Ekim
nur85..................................????

:hamileyim:HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ :hamileyim:
star.gif
star.gif
star.gif
star.gif

BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr):baby:
EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
incemese.......................5 temmuz (haziran anne adayı süperrrrrr):baby:
SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr:baby:
Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:
MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr):baby:
Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr):baby:
Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr):baby:

kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) :baby:
ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr):baby:
yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr):baby:
semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr):baby:
metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrrr:baby:
kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr:baby:

canım benım hiç üzülme bızde olabılırz bak hala beklemedeyız bende her an olabılıım dıye beklıyorum tetıkte yanındayız tatlım üzülmek yok çalışmalara devam kısmet be canım Allah ım nasıp ederse hepımız yasıyacagız bu duyguları🙂
sağol selzehcim kısmet değilmiş bu ayda demekii üzülmedim diyemicem ama hayırlısı olsun artık napalım.korktuğum şey okadar çok kasık batmaları yaşadım kii kötü bişi çıkmasından çekiniyorum.adetin 3.günü yarın gidicem doktora canım benim regl dün gece geldi 10da yarın 3.günü oluyo dimi.hormon testi yaptırıcam çünkü günü önemliydi sanırım inşallah bişi yoktur yaa korkuyorum🙁

ateşim 37,00 idi sabah 3 kez ölçtüm 37 çıktı benimde kasık ağrılarım var ve çok gaz sancım var anlayamıyorum bende ama benim hep aynı gün olur.geçen ay sadece 1 gün öne attı

canım sen yuksek atesle regl oluyordun yanılmıyorsam ama dedıgıne göre olman gerektı o zaman sen hamıle olabılırsın tatlım bellı olmaz yanı benımde sabah atesım 36.7 çıktı 3 gündür sabıt sekılde devam edıyor regl derecem 36.2-36.3 oluyor ama pat dıyede düşebılır ates bu güven yok tatlım 🙂

Geri