göğüsüm şiş fakat ağrı yok akıntımda 2 gün öncesine kadar vardı şu an yok..zuzuu canım gögüslerınde degısıklık akıntın falan varmı canımya
göğüsüm şiş fakat ağrı yok akıntımda 2 gün öncesine kadar vardı şu an yok..zuzuu canım gögüslerınde degısıklık akıntın falan varmı canımya
göğüsüm şiş fakat ağrı yok akıntımda 2 gün öncesine kadar vardı şu an yok..
göğüsler her ay şiş akıntı bu ay fazla olduu..pekı bunlar normalde olurmuydu sende regl zamanı yad öncekı aylarda olmusydu tatlım
göğüsler her ay şiş akıntı bu ay fazla olduu..
açık sarı reglim hiç gecikmedi bu güne kadar..eğer hamile kalırsam sırrını vereceğim size....... ama hamileysem..🙂anladım canım ıyı bakalm o zaman ınsallah güzel haberler vereceksın canım akıntının rengı nasıl pekı bırde hiç reglın gecıkırmıydı
açık sarı reglim hiç gecikmedi bu güne kadar..eğer hamile kalırsam sırrını vereceğim size....... ama hamileysem..🙂
selzeh sendede gaz problemi varmı?
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

yokk çok rahat çıkartıyorum 2 yerdende ve çok fazla herdakika wc ye gidiyorum çıkarmaya sıkıldım...canım mıdemde bır rahatsızlık var dünden bu yana ama gazdan dolayımı yoksa mıde problemı mı vr bıleıcem sen gaz çıkaramıyomusun agzından yada dıger yerden nasıl rahatsızlık verıyor sana nasıl hıssedıyosun yanı🙂