zuzucum hiç belli olmaz tatlım yaa hemen bi doktora git bence belkide arkadaşlarında dediği gibi üstüne görme olayıdır baksana kaç ay adet olup hamile olduğunu anlamayanlar bile var.sakın bozma moralini ve bizleride haberdar et tatlım tekrardan hayırlı bayramalar canmmkızlar ben dün idrar testi yaptım 2. çizgiyi gördüm dün bu sabahta regl oldum anlamadım gitti.. ama dün çok iş yaptım düşük olabilir mi bilmiyorum.. ama yerleşme kanaması değil eminim..çünkü parçalı kan pıhtısı geldi hayırlısı olsun ne diyelim
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

slm canim nasilsin bayadir konusamiyoruz tsk canim insallah bu ay gelir canim bu kez cok uzuldum canim ya allahim hakkimizda hayirlisini versin.sen nasilsin canim bebis nekadarlik oldu tatlimHazalcım açık gözükyodun pc başındasın sandım kendine iyi bak umarım önümüzdeki ay gelir bebişin hayırlısı cnm.
evet canim ya regl oldum cok uzuldum canim ya bu kez insallah ekimde gelir meleklerimizhazalcım nasılsın regl olmusun sakın üzülme elbet gelecek bebişlerımız canım benım ınsallah ekım ayında güzel haberler alırız bırbırımızden
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ