Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Allah razı olsun canım benimm o senin kalbinin güzellşiğinden.inşallah canım hayırlısı için dua ediyoruz herzzman inşallah senin meleğinde annesine gelmiştir bak belli de etmiş geldiğini haftayada kesinleşir Allahınn izniyle tatlım
inş tatlım allah sizlerden razı olsun hepinize nasip olur inş ya yoncax noldu hiç haber yok ya bnm bildiğim

canim benim cok gecmis olsun allahim bu gebeliginde yardimcin olsun canim bende 7 ay once yara yaktirmistim tam 5 taneydi ve o yara yaktirdigimda riayida aldirmistim peki canim o yara yaktirmak gebeligi engellermiymis haberin varmi canim bide kac gunder bir iliskiye girdiniz biz simdiye kadar hergundu ama bu ay 2 gunde bir yapicaz.
çok saol tatlım.ben yumurtlama günümü hesapladım ona göre hergün ilişkiye girdim ama sonrasında 2 günde bir ama zaten sperm 72 saat canlı kaldığı için 2 günde bir ilişkiye girmekte normal ama hergün istisnalara kalmadan girmek bence daha iyi ben 10 dakika ilişkiden sonra yatıyodum.

çok saol tatlım.ben yumurtlama günümü hesapladım ona göre hergün ilişkiye girdim ama sonrasında 2 günde bir ama zaten sperm 72 saat canlı kaldığı için 2 günde bir ilişkiye girmekte normal ama hergün istisnalara kalmadan girmek bence daha iyi ben 10 dakika ilişkiden sonra yatıyodum.ayrıca ben bitane yara yaktırdım hayır yara yaktırmak gebe kalmaya engel değil çok araştırdım eğer doğruysa bnm bildiğim bu tatlım

zeynepcim çook sevindim ya darısı başımıza,hazalcım seni ne kadar ii anlıyorum bilemezsin,cnm allah kısmet edecek,yoksa her gün gün aşırı bence fark etmiyor...ben de bi iki ay daha bekleyecem,sonra selzehcim gibi doktora gidecem.ama bu ay içimde bi kıpırtı var allahım hayra çıkarsın...

evet canim cok yalinizim burda ama biliyorumki sizler hep yanimdasiniz ve sizle burda konustukca aileme olan haretim bitiyor siz benim ailemsiniz canim arkadaslarim.sizi seviyorum her konuda yanidasiniz cok tsk ederim.
canım benim gurbette olsanda bizler hep yanındayız neşemizi hgüznümüzü paylaşıyoruz burda birbirimize duarlar ediyoruz namazlarımızda her vakit.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah sende sakın üzülme yalnızım ide tamam mıı

Geri