Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaa sultancımm sana ne denir bilmem hayatımmm canımsın benim çok teşekkür ederim bu arada sabah kalktım ateşim 0.2 derece yükselmiş aslında biliyosun kaçgündür adet olcam diye haykırıyodum ateşi görünce acaba dedim sonra test yaptım ama malesef cnm negatif aslında biliyodum ama yinede kaşındım neden bukadar gecikiyorum bilmem belkide büyüklerin dediği gib olurda yer arıyodur cnm 🙂 bekliyorum reglimi artık
bu arada aynı afişi ben sana gönderiyorum bugun senin günün inşallah olmazsında yıkarım evi çığlıklardan cnm en az kendim kadar sevinicemm
bu arada hani diyoduk ya en belirgin belirti adet gecikmesi diyoduk benim saat gibi olan reglim iki aydır gecikiyoo demekki oda değilmiş en belirgin belirti bence çiftt çizgii
belli olmaz o işler ateşinde çıktıysa bu iyi haber teste gelince ay adını unuttum yurt dışından bi arkadaş vardı 10 gün sonra çıktı bakalım o zaman hayırlısı tatlım.o zaman sende benim gibi reglin geleceğini bekle gelirse hazırlıklı oluruz gelmezse eyyyyt be boşver zengin edek eczaneleri.:laugh:

canlarım hepinize tek tek çok teşekür ediyorum bir türlü giremedim nete yazıp hemen kaçıcam kan sonucum pozitif ama değerimi öğrenemedik telefonla sorup öğrendi doktorda ama eşim 1500 lerdeymiş dedi net olarak yazarım size hepinizi çok seviyorum ALLAHIM HEPİNİZE EN KISA ZAMANDA BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN İNŞALLAH..
ben hala şoktayım pek bişey hissedemiyorum neyse kızlar hepinize iyi geceler herşey için saolun melekler....
Allah hayırlı birşekilde kucağına almayı nasip etsin,çok sevindim canımmmmm,bu sitedeki arkadaslarımdan kim hamile kalsa kendıme olmus kadar sevınıyorum darısı diğer arkadaslarımın basına işalhhhhhhhhhhhhhh

yaa sultancımm sana ne denir bilmem hayatımmm canımsın benim çok teşekkür ederim bu arada sabah kalktım ateşim 0.2 derece yükselmiş aslında biliyosun kaçgündür adet olcam diye haykırıyodum ateşi görünce acaba dedim sonra test yaptım ama malesef cnm negatif aslında biliyodum ama yinede kaşındım neden bukadar gecikiyorum bilmem belkide büyüklerin dediği gib olurda yer arıyodur cnm 🙂 bekliyorum reglimi artık
bu arada aynı afişi ben sana gönderiyorum bugun senin günün inşallah olmazsında yıkarım evi çığlıklardan cnm en az kendim kadar sevinicemm
bu arada hani diyoduk ya en belirgin belirti adet gecikmesi diyoduk benim saat gibi olan reglim iki aydır gecikiyoo demekki oda değilmiş en belirgin belirti bence çiftt çizgii
reglin nekadaar geçtı canım,bazen cok küçük olunca bebek cıkmıyor,en az bazı kısılerde 10 gün gecmesi gerekıyor cıkması ıcın,aslında kan testı yaptırsan net sonuç alırsın

belli olmaz o işler ateşinde çıktıysa bu iyi haber teste gelince ay adını unuttum yurt dışından bi arkadaş vardı 10 gün sonra çıktı bakalım o zaman hayırlısı tatlım.o zaman sende benim gibi reglin geleceğini bekle gelirse hazırlıklı oluruz gelmezse eyyyyt be boşver zengin edek eczaneleri.:laugh:

cnm ya ben bekliyorum adetimi ne gelirse başımın üstünde yeri var allahtan eşim mümessil benim o getiriyoda bizde eczaneleri zengin etmiyoz ama bıktım diyo topu topu 3 tane getirdi aslında sonuçtan bıkıyosa söliyemiyo...onlar bizden dahada çok bekliyo biliyorumm hayırlısı olur inşallah tatlımm

Geri