fatoş naber cnm nasılsın bebiş varmıııııııı
daha belli değil canım ya bekliyorum iple çekiyorummm gelmesini inş.aşılamam yaptım ya ben bu ay daha 2 gün oldu yaptıralı bakalım ne olucak
fatoş naber cnm nasılsın bebiş varmıııııııı
selam cnm iyiyim şükür sen nasılsın varmı bebiş tatil nasıl geçtimerhaba canım hoşgeldin form biraz boş kaldı ya nerdesiniz siz bakimm?
selam canım hoşgeldinnn nasılsın?
ayyyyyyyyy canımya umarım işe yarar biliyorsun geçen ay bende yaptırdım ama olmadı umarım seninki olurda bebiş haberi verirsin bize ben bu ay hiç bişey yapmıyorum doktorada gitmedim bakalım hayırlısı hakkımızdadaha belli değil canım ya bekliyorum iple çekiyorummm gelmesini inş.aşılamam yaptım ya ben bu ay daha 2 gün oldu yaptıralı bakalım ne olucak
geldim fatoşcum 🙂 ben sabah okuldayım öğleden sonra fırsat buldukça geliyorum işte. nasılsın canım aşılamanın etkileri oldu mu
hımmmmmm valla batıl matıl bende bu ay doktoro gitmedim buna benzer şeylerle ilgileniyorum bunuda bi araştırıp deneyeyim cnm paylaştığın için teşekkür ederim aşkımmmarzucum geçen aklıma geldi seni göremeyince söyleyemedim. hamilelik uğraşın 23 ayı bulmuştu ya benim annem de hemen hamile kalamamış 2 sene sonra olmuş. ama beline bardak vurmuşlar meğer belinde açıklık varmış ondan olmuyormuş. belki batıl görünüyor ama bu sayede olmuş. zararlı mı bilmiyorum bir araştırsana canım.
ayyyyyyyyy canımya umarım işe yarar biliyorsun geçen ay bende yaptırdım ama olmadı umarım seninki olurda bebiş haberi verirsin bize ben bu ay hiç bişey yapmıyorum doktorada gitmedim bakalım hayırlısı hakkımızda
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

doğru okullar açıldıya meşgul olusun artık bundan sonra neyse vakit buldukça gir canım merakta bırakma bizi.aşılamanın etkisi derken kasık batmalarım var hareket ettikçe az önce göğüs uçlarım kasındı gibi belim ağrıyo bilmiyorum yani şaşkınlık içerisinde bekliyorum