canı hoşgeldin yazılanları okuyodum inş ttalım hamişsindir de gerek kalmaz hiç bişeye ama yinede herzamn umutlu olmalıyız çok şükür ki tedavi yöntemleri geliştii.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimeze sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeeehayırlı günlr nur85
selam kızlarrrr herkese hayırlı günlerr
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

bu arada gebelikte ateşin ne olması gerektiğine dair bi bilgisi olan var mı arkadaşlar
canı hoşgeldin yazılanları okuyodum inş ttalım hamişsindir de gerek kalmaz hiç bişeye ama yinede herzamn umutlu olmalıyız çok şükür ki tedavi yöntemleri geliştii.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimeze sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimizeee
yüksek değer olarak neyi kabul ediyoruz tatlım .. derce kaç olursa evet gebelik olabilir diyebiliriz ki biliyo musun benim normalde 36.6 falan çıkıyodu en yüksek bi tek bu sabah 36.8 ama bilemem tabi başka bişiden de olabilir 36.2-36.6 arası oluyodu adet dönemlerinde baktığımda sonra adet olmadan düşüyodu 35.8 e falan yani değişiyocanım egerkı hamıleysen atesın hep yuksek oluyor regl olacaksan regl olacagın gün yada 1 gün öncesınde düşüyor