selam kızlar, nasılsınız?
canım doktorun adı hülya hanım telefonu da 3710545 randevu al hemen git öpüyorum seni bu arada benim de kilo fazlam var🙂ÖZLEMCİM ÖNCELİKLE HOŞGELDİN , ŞİMDİ GÜN AŞIRI İLİŞKİ DAHA SAĞLIKLI ZATEN SPREMLERİN BİRİKMESİ GEREKİYOR, SEN BU AKŞAM NE YAP YAP KOCANIN GÖNLÜNÜ AL BU GECEDE ÇALIŞIN , ARTIK ONLAR HAKSIZDA OLSA BEBİŞ İÇİN ALTTAN ALAN BİZ OLACAĞIZ NAPALIM, VERECEKLERİ İKİ DAMLA SPERM AMA ONA DA MUHTACIZ BEBİŞ İÇİN
ŞEHNAZCIĞIM BANA HEMEN DR. ADINI TELİNİ YOLLARMISIN , ACİLEN BU İŞİ BİLEN BİRİNE İHTİYACIM VAR , SENİN DE KİLON FAZLA MI , NASIL TEDAVİ EDİYOR BU DR. İLAÇ MI? DİYETMİ?
tam olarak ne için soruyosun canım anlayamadım ben hamileysen bulantı olmasını mı regl öncesi bulantı olması mı?ya kızlar şu 3 gündür hafif ama hafif mide bulantısı oluyor yani aradabir gereksiz zamanlarda geliyor 10 gün falan var olurmu böle
canım doktorun adı hülya hanım telefonu da 3710545 randevu al hemen git öpüyorum seni bu arada benim de kilo fazlam var🙂
Sağolasın canım, soyadını da biliyormusun doktorun?

güzelim ben endokrin hülya hanım diye not etmişim deftere soyadı yok ama araştıracaksan internetten muayenehaneye telefon aç sor soyadını ordan bulursun🙂Sağolasın canım, soyadını da biliyormusun doktorun?