canım ben 33 yaşındayım 4 yaşında bı kızım var
kızım kardeş istıyor ama ben başka cocuk istemıyordum kıstım vardı bır ayda erıdı cok sukur zaten onemlı degılmış doktor bu kıstlede hamıle kalabılırdın dedı 5 aydır korunmuyoruz ama yokzaten cocuk yapma gıbı bı plan da yapmadık
bılmemkı belkıde olmucak başka cocugumdıyorumya sıyırttım
![]()
senım yaş kaç yaz gülü allahım herkese tattırsın bu duyguyu inş
İDARE ediyoruz canım ya mide bulantılarım azaldı.mide yanmam var.boğazlarım enfeksiyon kapmış.işte öyle böyle gidiyoruz.yeni arkadaşlar var galiba epeyce.yeni gelenler le aramıza hoşgeldilerSlm Semra.. ben iyiyim ya sen nasilsin?
İDARE ediyoruz canım ya mide bulantılarım azaldı.mide yanmam var.boğazlarım enfeksiyon kapmış.işte öyle böyle gidiyoruz.yeni arkadaşlar var galiba epeyce.yeni gelenler le aramıza hoşgeldiler
SAĞOL CANIM 12 haftalık hamileyim.arada görüyordum ben seni sanki.neyse canım ya ALLAH hepinize yaşatsın bu duyguları.hep dularımdasınızGecmis olsun canim.. Sey ben tam bilmiyorum sen hamile olan arkadaslarimizdan misin? Mide rahatsizligim falan var dedinde o yuzden sordum.. Ben yeni uye oldugum icin cok fazla bilmiyorum..
SAĞOL CANIM 12 haftalık hamileyim.arada görüyordum ben seni sanki.neyse canım ya ALLAH hepinize yaşatsın bu duyguları.hep dularımdasınız
EYŞAN ÇOK SEVİNDİM CANIM .kan testinde de farklı çıkmaz allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasib etsin inaşallahmeleklerim evde yaptığım testte pozitifffff çıktı şuan bayılmak üzereyim eşim geliyor kan testine gitmek için döndüğümde herşeyi ayrıntılı yazacağım inşallah dualarınız benimle olsun rabbim bu nasıl bişey çok mutluyum inşallah kandada çıkar..
Eyşan çok sevindim inşallah kan testide güzel çıkar sorunsuz bir hamilelik seni bekliyordur dualarımız seninle
Bu ay hamile kalan şimdilik 2. kişi olucaksın zannedersem
Ne güzel hamile kalanlar listesine ekleseler ya eyşanı da
Birimizin mutluluğu hepimizin mutluluğu oluyor