Yazgulu24
Hamiş Melek
Ben benide ekleyeyim barii🙂))![]()
Ama bu defa beni unutmussun hihi 🙂 Neyse bu konuyu uzman arkadaslarima birakiyorum 🙂 Lutfen benide 20 kasim bekleyenlere eklermisiniz..
Ben benide ekleyeyim barii🙂))![]()
yazgülü devam devam canım çalışmalara ihmale gelmez🙂) ihmal etmemek lazım 🙂))
jeliboncum harikasın valla seni takdir ediyom sanırım örnek almak lazım bu rahatlığını 🙂 inşallah allahım gönlünüze göre verir ...yaşınız daha genç canım en azından zaman sorunu yaşamadığınız için rahatlatın kendinizi...🙂) beklemedeyim beklemedeyimm😛 strese bak mesela beklemedeyimmm 🙂)
üzülmek yok yola devam calısmaları asıcık hızlandırıcaz🙂adet olan arkadaşlar hayırlısı olur inşlh üzülmeyin inşallah önümüzdeki aya sevinçli haberlerinizi alırız...
üzülmek yok yola devam calısmaları asıcık hızlandırıcaz🙂
yazgülü devam devam canım çalışmalara ihmale gelmez🙂) ihmal etmemek lazım 🙂))
jeliboncum harikasın valla seni takdir ediyom sanırım örnek almak lazım bu rahatlığını 🙂 inşallah allahım gönlünüze göre verir ...yaşınız daha genç canım en azından zaman sorunu yaşamadığınız için rahatlatın kendinizi...🙂) beklemedeyim beklemedeyimm😛 strese bak mesela beklemedeyimmm 🙂)
kız ben bugün adet oldum yaah canim dogru diyon uzulmek yok 🙂 Seninde az kaldi degil mi gunun? heyecan var mi? Umutlumusun bu ay?
🙂))kız ben bugün adet oldum ya
evet 9 kasımdı canım erken oldum hayırlısı bakalım bu ayda iyi calısmıstım amaAy canim sanki listede 9 kasim gormustum ama yanlis hatirliyorum o zaman.. ya da erken mi oldu canim?
Uzulme o zaman ya dedigin gibi durmak yok calismaya devam