Iyi yapmissin canim ya.. aynen bende is bitsede eve gitsem diye hayal ediyorum.. son 1.5 saatin icine girmek uzereyim..
Hoşgeldiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnn 🙂 seni yine aramızda görmek çok güzel canım, evine hoşgeldin.
Sağlık durumunun iyi olmasına çok sevindim, boşu boşuna kendini yedin bitirdin yaaa ama allaha şükür ki yolundaymış herşey.
hep beraber bu stresli ama ümitli yolda devam edelim bakalım...
teşekkürler canım sende iyisindir inşallah
hoşgeldin canım tekrar. iyi çıkmasına sevindim sonuçların. ilaç kullanmaya başlamışın bende başladım bu ay serophene 50 kullandım bende. inşallah ilk denemede başarılı oluruz. rabbim yardımcın olsun. kilo vermeye çalış sende bende başladım tekrar kilolu değilim ama oyalanmam lazım işte bari bişiler yapayım. inşallah melişlerimize kavuşuruz
Merhaba canim.. Doktor gercekten cok onemli dedigin gibi.. Insallah yeni tedavilere gerek kalmadan bu ay hamile kalirsin canim..
takip ettiğim kadarıyla bazı arkadaşlar zor günler geçiriyor umarım Rabbim tez zamanda şifalar verir.
selam kızlar nasılsınız uzun bi aradan sonra🙂
bebiş iyi çok şükür ama ben pek iyi sayılmam bulantılar öldürcek beni yediğimi çıkarır hale geldim arada bir belki iyi oluyorum şuan midem feci durumda Allahım sabır versin 3 aydan sonra geçer inşallah 10. haftadayım az kaldı :cry_smile:merhaba canım hoşgeldin, nasılsın bebişin nasıl bakalım 🙂
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ

öptüm canım saolasın Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin kendine iyi bak...kızlar ben çıkmak zorundayım patron her an gelebilir. vahidem canım allah kucağına lamayı nasip etsin. hepinizi öpüyorum iyi akşamlar
kızlar ben çıkmak zorundayım patron her an gelebilir. vahidem canım allah kucağına lamayı nasip etsin. hepinizi öpüyorum iyi akşamlar