hazalciim canim nasil kendini nasil hissediyosun canooo ayyy ne kaaaa güzel bi duygudur simdik onu yasamak icinde senden bi parca olduugunu düsünmek allhim sana yalvariyorum ne olurr bizimde sesimizi duyyyy amiiinnnn
canim benim allahim insallah bu guzel duyguyu tez zamanda size ve isteyen herkese nasip etsin gercekten cok guzel bir duygu insan kendini cok farkli hissediyor esim sevincten yerinde duramiyor ben resimini bile gordum kesesinin ama daha inanamiyorum canim ya.
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ asligokce.........................9 Kasim nazem.............................11-12 Kasım
Kizlar haberleri bekliyoruz!!!
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms:
arzu85.............................13 Kasım chatlak..............................14 Kasım Askisi...............................14-15 Kasim Lalezar.............................17 Kasım mrs.m................................18-20 Kasım Dila2.................................18-20 Kasım Özzlemm............................22 Kasım Desen.................................23 Kasim pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım yazgülü24...........................30 Kasım ranagül...............................10 Aralik
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) hazal3.................................8 kasim(kasim anne adayi superrrrrr)
buarada kizlar kasim ilk anne adayi benmisim bakalim arkamdan kimler gelicek kimlere ugur getiricem allahim bu melekler sitesindeki herkes gelsin arkamdan yarabbi.
Hazalcımmm, uzun zamandır girmedim siteye.şimdi bir bakayım dedim ve müjdeli haberini okudum.Çookk sevindim canım.Allah sabrının sonucunu verdi bak.İnş sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Tebrik ederim tatlım.
Hazalcımmm, uzun zamandır girmedim siteye.şimdi bir bakayım dedim ve müjdeli haberini okudum.Çookk sevindim canım.Allah sabrının sonucunu verdi bak.İnş sorunsuz bir hamilelik geçirir ve sağlıkla kucağına alırsın bebeğini.Tebrik ederim tatlım.