REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ Özzlemm............................22 Kasım
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ:hıms: pretty woman......................25 30 Kasım duygum_06........................28 Kasım esmos................................28 kasim ebruaker21.......................29-30 Kasım burcums...........................29-30 Kasım aşkısı....................................9-10 Aralık ranagül...............................10 Aralik asligokce.............................11 Aralik Lalezar.............................12 Aralık mrs.m...............................12-14 Aralik yazgülü24...........................16-18 Aralik DESEN ...............................19 Aralık
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ BOYALIKUS..................25 haziran (haziran anne adayı süperrrrr) EFSUN_55....................26 haziran (haziran anne adayı süperrrrrr) Gül Güzeli.....................3 temmuz(haziran anne adayı süperrrrrr) SEVİNC_NAZ...............9-10 temmuz (temmuz anne adayı süperrrr Yaz günesi....................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) MelekAnıl...................25 temmuz(temmuz anne adayı süperrrrrr) Yasenil........................(temmuz (temmuz anne adayı süperrrrrrr) Sergül.........................(temmuz anne adayı süperrrrrrrrrrr) kış güneşi..................2 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrrrrr) ecem09.........................18 ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) yoncax.........................22-23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) nurci..............................23 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrr) semra6141.......................27 Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrr) metos..............................27 Ağustos(ağustos anne adayi süperrrrrrr) kayra...............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) cansı14............................Ağustos(ağustos anne adayı süperrrrrrrr) zeynepsuvekaan................22Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) eboş...................................22 Eylül(eylül anne adayı süperrrrrrrr) vahide-m............................ Eylül (eylül anne adayı süperrrrrrrrrr) @şK_MeLeĞ!......................11 Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr)) eyşan..................................24Ekim(ekim anne adayı süperrrrrrr) Lost_Angel.........................13 Eylül(ekim anne adayı süperrrrrrr) arzu85...............................13 Kasım(kasim anne adayi superrrrrr) Dila2..................................18 Kasim (kasim anne adayi superrrrrr)
Günaydın kızlar bu sabah testi tekrar denedim ama sonuç yine negatif artık eminim hamile olmadııma onun için bir an önce dr a gidip adetimin gelmesi için bişiler yapmam lazım ki ona göre hareket edelim. Ama üzgünüm yaa
jelliboncum kistin ne kisti ve nerde bende bi kist ameliyatı geçirdim yumurtalık kistim vardı 10cm büyüklüğünde ama kist olduunda hamile kalınamaz die bişey yok bazı kistler doğum esnasında çıkartılıo nasıl bişey bahseder misin biras
canım sormuşsun bana geçen ay yumurtlama ilacı vermişti yumurtam çatlamamış kist olmuş ne kisti oluyor bilmiyorum. yaa doktorumu değiştiricem adam akıllı bilgi vermiyor çok can sıkıcı farlutal diye bi ilaç verdi reglin 16. günü başnacak 10 gün kullan dedi. başka bişi demedi. değiştiricem yaaa eşimin ssk sından 4 ay sonra bakınabileceğim o zzaman değiştircem 4 ayy mecbur bırakıcm herşeyi. inşallah kötü bir kist değildir yahuuuu