merhaba yaz esintisi nasılsın canım
iyiyim mrs m sen nasılsın canım bu krem ilgimi çekti ama acaba hiçbir yan etkisi yok mudur
merhaba yaz esintisi nasılsın canım
ya kızlar ben bu kremi ilk kez duydum.sizden duyunca araştırdım,hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş,süper,yanında da ovulasyon testi veriyosa daha güzel,hem de bende vajinada kurulukda oluyo bazen,jel de kullanılamıyor biliyorsunuz hamiş olmak için,bu güzelmiş,beni de haberdar edin olur mu...ben de ucuz bulursam alayım.
iyiyim mrs m sen nasılsın canım bu krem ilgimi çekti ama acaba hiçbir yan etkisi yok mudur
ya canım iyiyim diyom ama bu stres baya sıkmaya başladı beni,aslında şu domuz gribinden korktuğum için bikaç ay sonra hamiş olsam daha ii ama gelecekte de olsa olacağını bilsek garantisi olmaması strese sokuyor,offf...millet dokuz çocuk doğuruyor bize bak bi de...
canım bu krem sadece ticari değil, hakikaten iyi. amerikada test edilip onaylanmış, satılıyor. burada da varmış, eczanelerde araştıracağım ben de. aynen bazen bende de kuruluk olabiliyor ve inanmayacaksın ama bunun da tek sebebi stresmiş 🙂 hani bizden uzaklaşıp gitmeyen stres...
spermin yumurtayı daha hızlı bir şekilde bulmasına yardımcı oluyormuş, yan etkisine dair bir yazı okumadım. kullananlar 3 aya kalmaz hamile oluyormuş. tabi eğer başka sorunları yoksa.
canım eskiden bu problem yoktu ben de,bu bebek isteme olayından sonra oldu,stresten büyük ihtimal.bi de ben de evlendikten sonra da akıntı da azalma oldu,korkutuyo beni,doktora da sormayı unuttum.
ayy süper valla böle bişey varsa 300 de olsa alırım ben🙂