Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

al benden de o kadar.. çocukluğumdan beri içimde çocuğum olmayacakmış gibi bir duygu vardı..yakın arkadaşlarım saçmalama falan derdi de.. ben hiç aksini hissedemedim.. galiba gerçek oluyo..

Evet dusune dusune galiba kendi kendimi etkilemisim baya.. Genelde insanin korktugu basina gelir derler insallah oyle degildir canimda hepimiz bebeklerimize kavusuruz..

canim sultancim inanamiyorum demek hamilesin.nasil sevindim bilemezsin.eski tanidiklardan boyle bi haber almak insani cok mutlu ediyo.canim bak sabrettin ve karsiligini aldin.saglikli bi hamilelik gecirmeni ve hayirlisiyla kucagina almani dilerim.darisi ben ve bekleyen butun arakadaslarima
kendine ve bebisimize cok dikkat et canim
canım çok teşşekür ederim.inşallah bi tanem o günlerede sağlıkla ulaşrım ve en kısa zamanda da sizin güzel haberlerini alırım.

ya chatlakcımmm
benim bi arkadaşım erken menapoza girdi.. kesildi adetten tamamen.. 4 ay sonra hamile kaldı var ya ağzımız açık kaldı..regl falan olmuyodu.. doktor mesleği bırakacaktı🙂 biz hepimiz çocuğa uzaylı gözüyle bakıyoruz şimdi🙂 acaip de tatlı bişi..
😀 uzaylı haa oda güselll
allahım güzel allahım ol deyince oluyor işte bitanemmm
inşallah canım dediğin gibi olur
inş...........
al benden de o kadar.. çocukluğumdan beri içimde çocuğum olmayacakmış gibi bir duygu vardı..yakın arkadaşlarım saçmalama falan derdi de.. ben hiç aksini hissedemedim.. galiba gerçek oluyo..
delirme başıma seans başlıyooo bakkkkk :laugh:
olcal olcak hepimizin melişleri bize bakıo şimdi yukardan melül melül onlarda bizi çok öslediler dayanamazlar fazla merak etme canımcımm...
canım şimdi test yapmanda sakınca yok ama en doğru sonuç sabah deniliyor. benim arkadaşım öğleden sonra yapmıştı ve çıktı.
evet güselim en ii sonuç sabah diolar
ama gün içerisinde de eğer adet günün çok geçmişse çıkıo diyebiliorum
hiç başıma gelmedi maalesef ama 😀 😀 😀

Geri