ay hadi cnm inşallah güzel bi haber verirsin bize.. ya kızlar bişi sölicem geçen annemle konuşuodum chatlaktan fln bahsettim bana dediki.. benmde 4 sene çocugum olmadı sora kaplıcalara gittik tavsiye üzerine o ay sana hamile kaldı dedi.. çok iyi geliomuş kaplıcalar haberiniz olsun canlarım🙂
Insallah canim ben veremesemde umarim diger bekleyen arkadaslardan guzel haberler aliriz.. Ve tabiki listedeki herkesten.. Ne guzel olur Rabbim hepimize bu guzel duygulari yasatsin en kisa zamanda..
hmm ilginc canim.. Bilemiyorum belki yakininda olanlar bir deneyebilirler..
canlarım bütün iyi dilekleriniz için çoook teşekkürler,kan testinin sonucunu yeni öğrendim,hamileyiiiiiiim🙂değerimi telefonla sordum da 5 den büyük 938 falan dedi,normal di mi,yarın kağıdı alacam.
kızlar bişey sorucam fatoştan haberi olan var mı? merak ettim özledik valla ne zamandır sesi çıkmıyo, iyi haberlerle döner umarım...
inşallah güzel haberlere seviniyo insan birde biz güzel haberler verebilsek. ocakta birinci senemiz olucak, böyle olucaı hiç aklıma gelmemişticanım ben fatosla süreklı görüşüyorum çok yogun çalışıyor hersey yolunda suanlık ınsallah güzel haberler verır bızlere en kısa zamanda
SELAM selzeh nasılsın .inşallah fatoştanda senden güzel haberler alırız inş...canım ben fatosla süreklı görüşüyorum çok yogun çalışıyor hersey yolunda suanlık ınsallah güzel haberler verır bızlere en kısa zamanda
inşallah güzel haberlere seviniyo insan birde biz güzel haberler verebilsek. ocakta birinci senemiz olucak, böyle olucaı hiç aklıma gelmemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?