kıs daha dayanamıyorum çok heycanlanıyorum eyer hamıleysem ilk buraya yazacam kımse soylemeden
ya kıslar şirineye raşlarsanız buraya gelsın bulamıyor burayı herhalde
arkadaşlar selam ooo birsürü yeni arkadaş katılmış eskiler kaybolduk galiba bende uzun zamandır girmiyordum artık dayanamadım
KIZZZZZLAAARRRRR
TEYZEEEE OLUYORRRSUNUZZZZ......
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. 2 sene bekledik ama yılmadık ne olur sizlrde yılmayınn
rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu
hepinize yürekten dua ediyorum
ve yürekten teşekkür ediyorum çok şeyler paylaştık
Arkdaşım inan çok sevindim senin adına allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin darısı başımıza,bu arada ne gibi belirtiler yaşadın paylaşırmısın bizimle
canım tebrik ederim belirtileri ve öncesinde hamile kalabilmek için neler yaptın paylaşırmısın...arkadaşlar selam ooo birsürü yeni arkadaş katılmış eskiler kaybolduk galiba bende uzun zamandır girmiyordum artık dayanamadım
KIZZZZZLAAARRRRR
2 gün önce hamile olduğumu öğrendim çok heyecanlıyım ve hemen sizlerle paylaşmak istedim. 2 sene bekledik ama yılmadık ne olur sizlrde yılmayınn
sizleri çok seviyorum. Allahım sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
arkadaşlar selam ooo birsürü yeni arkadaş katılmış eskiler kaybolduk galiba bende uzun zamandır girmiyordum artık dayanamadım
KIZZZZZLAAARRRRR
sizleri çok seviyorum. Allahım sağlıkla meleklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
ben ilk bebeğimi kaybettim 2 sene önce
sonrasında çok istememize rağmen olmadı. Yapılan tüm incelemeler ve testlerde birşey çıkmadı yani sorun yoktu. hatta tüp bebek servisine bile başvurduk ama dr daha önce normal yolla gebe kaldığım için bunun çok gereksiz olduğunu 1 sene içinde halen olmazsa ancak ozaman yapabileceğini yumurtlamamın çok iyi olduğunu söyledi
bende sizler gibi kafama okadar çok takıyordumki arada gecikmelerim oluyor hamileyim sanıp test yapıyordum.
dr benden son inceleme olarak rahim filmi istedi. biliyorsunuz bu konuda çok söylentiler var hatta nedeni bulanamamış ama rahim filmi çekilen kadınların bir kısmı sonrasında hamile kalabiliyormuş. ben 2 -3 ay sonra hamile kaldım (nekadar bağlantılıdır bilmiyorum)
belki çok klasik ama kafaya birşey takmamak çok doğru bir durum. mayıs sonunda yenibir iş yeri açtık eşimle ve onun koşturmasında tarih takipi felan hepsi unutuldu gitti
kafamda iş dışında bişey yoktu anlıyacağınız ve Meleğimiz bu ortamda bize süpriz yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?