Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

bazı hamileler 9ay çatır çatır geziyor bense korkudan bayramda bile gidemedim istanbula..çok fazla üstüne düşmekde iyi değil sanırım..9ay saplandım kaldım konyaya

Ay canim insallah dogum yaptiktan sonra torunuyla dedesini ziyarete gidersiniz hemde guzel gezersiniz canim benim..

Hihihi iyi olmaz mi 🙂 yapabildigin kadar naz yap.. ozellikle esine 🙂 Ben yapmayi dusunuyorum sahsen olurda hamis kalirsam hihi 🙂
Kızlar günaydın hepinize. nasılsınız canlar ben grip oldum.üstüne mide bulantıları yatıyorum.siz iyisinizdir inşallah

evt cnm muhteşem hemde.benimde doğduğum büyüdüğüm şehirr ne kadar kötüye çekselerde istanbul bambaşka bozuyolar ama Allahın izniyle bozulmıcak bi şehirr ora.

Evet canim kesinlikle katiliyorum sana.. Istanbulun havasi manzaralari hic bir yerde yok bence muhtesem bir kultur zenginligi..

Biz ilk defa gecen sene balayi icin gittik ve ikimizde hayran kaldik o yuzden bu sene tekrar edelim dedik bakalim artik..

iyi günler canlar,nasılsınız.
dün adet oldum olmasınada çok az 1 kan geldi ve sonrasında kahverengiye döndü.oda çok az az oluyor.kafam karıştı.1 kaç kişiye sordum adettir diyor ama normalde böyle olmazdı.10 gün gacikince stresmi yaptım ne.hayırlısı baklım.
yeni katılan arkadaşlarımız olmuş.HOŞGELDİNİZ aramıza.

dün adet oldum olmasınada çok az 1 kan geldi ve sonrasında kahverengiye döndü.oda çok az az oluyor.kafam karıştı.1 kaç kişiye sordum adettir diyor ama normalde böyle olmazdı.10 gün gacikince stresmi yaptım ne.hayırlısı baklım.
ranagülcüm kan testi yaptırdınmı yahut doktora gittinmi..yani hamile olmadığına eminmisin..allah korusun düşük vsde olabilir farkında bile olmazsın

bazı hamileler 9ay çatır çatır geziyor bense korkudan bayramda bile gidemedim istanbula..çok fazla üstüne düşmekde iyi değil sanırım..9ay saplandım kaldım konyaya

Evet canim benim patron var hamis benden hareketli masallah 7 aylik su anda ama yani.. Sen yinede 9 ay sabret guzelim bosver 9 ay sonra Allahin izni ile bebisinle gezmelere gidersin bol bol..

Valla ben de kocama naz yapıyorum diyeceğim ama bilinçli olarak yapmıyorum arkadaşlar.evde hiçbir iş yapamıyorum.temizliğe kadın geliyor derliyor topluyor bizi.canım kocacım da yemeklerimizi yapıyor.Ama zavallı kocacım sesini çıkarmıyor garibim.ben yemek yapmayı seviyorum diyor.evet evlendiğimizden beri canı istediğinde mutfağa giriyordu ama işten yorgun gelince bile işler onun üstüne yığıldı.

Iyi gunler canim ben iyiyim cok sukur..

Hmm ilginc canim sen testte yapamamistin keske bi yapsaydin ne bileyim.. Hala firsatin olmadi test almaya? veya yakininda doktor falan yok mu hic?

Geri