günaydın kıslar
günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım🙂
günaydın kıslar
ben iyiyim bebişte iyiy kıpır kıpır hiç durmuyo masaallahgünaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım🙂
günaydın canımgünaydın kıslar
nasılsın cnm regli gelmemiş inş gelmezde sendende mutlu haberı alırız test yaptınmı bu arada okumadım oncekı sayfalarıgünaydın canım
ben iyiyim bebişte iyiy kıpır kıpır hiç durmuyo masaallah
yok gelmedi canım daha ama beklıom bugun stres yaptım bu ay ben ondan gecıktı ateşim düşmeye basladı gelicek bu ayda hayırlısı bakalımnasılsın cnm regli gelmemiş inş gelmezde sendende mutlu haberı alırız test yaptınmı bu arada okumadım oncekı sayfaları
gerçekten cok guzel bı duygu cnm ınana o kımıldadıkca yasamak ısteyen herkese nasıp et allahım dıye dua edıyorum sızlerde yasıyacaksınız ben emınımcanımya kımbılır nasıl bır duygudur o içinde bebegının kıpır kıpır hareket etmesı Allah ım ınsallah bızlerde yasatsın canım dua et bana lütfen
hayırlısı olsun cnm ama stresten kurtul bır an onceyok gelmedi canım daha ama beklıom bugun stres yaptım bu ay ben ondan gecıktı ateşim düşmeye basladı gelicek bu ayda hayırlısı bakalım
gerçekten cok guzel bı duygu cnm ınana o kımıldadıkca yasamak ısteyen herkese nasıp et allahım dıye dua edıyorum sızlerde yasıyacaksınız ben emınım
REGL ZAMANI GEÇEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
:hıms:BEKLEYEN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ
HAMİLE KALAN ARKADAŞLARIMIZIN LİSTESİ