Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ve tabi anne olmak isteyen diğer bütün arkadaşlarımıza da.Herşeye şükretmek lazım.Artık herşey o kadar ilerledi ki çoğu şeyin şansızlığı da azaldı.Yeter ki ümitler hayaller kaybolmasın

Ay ay yerim ben o fasulyeyi 🙂

tamam artik uzulmem 🙂 Fasulye yegenimiz gelecek diyorsa geleceklerdir sirayla insallah..

hmm bi dahaki sefere ona deki mercimek arkadaslarina soyle desin;

melek anneleriniz sizi sabirla ve umutla bekliyor onlari cok bekletmeyin desin..

Yalnız ben bişey sormak istiorum benim şu sıralar kasıklarımda batma şeklinde bi ağrı var ve çok fazla akıntım var gerçi daha çok erken ama olabilir mi diye düşünmektende kendimi alamıorum.

bilemiyorum ki canim.. belki yarin sabah yaparim tekrar.. yoksa Istanbulda kanda baktiririm artik emin olmak icin.. Hayirlisi olsun..

Ve biliyorum canim seninde gecikmisti baya demi..

Amin amin insallah yasatir Rabbim..

Yalnız ben bişey sormak istiorum benim şu sıralar kasıklarımda batma şeklinde bi ağrı var ve çok fazla akıntım var gerçi daha çok erken ama olabilir mi diye düşünmektende kendimi alamıorum.

Bilemiyorum ki guzelim insallah olmustur 😉

ve bunun cevabini zaman verecek bizlere.. hayirlisi olsun insallah.. Ve dondugumde senin ve diger ben gelene kadar gunu gecen herkesin guzel haberini okurum insallah..

bilemiyorum ki canim.. belki yarin sabah yaparim tekrar.. yoksa Istanbulda kanda baktiririm artik emin olmak icin.. Hayirlisi olsun..

Ve biliyorum canim seninde gecikmisti baya demi..

Amin amin insallah yasatir Rabbim..
Amin inş.cnm benim 1 ay geçikmişti. ama benim farklı bi durumdu.Daha önceden kullandıım d.kontrol hapıyla ilgiliydi.Sonradan araştırdım ve öğrendim.artık 10 gün geçmiş diosun o zaman idrar testinde çıkar.Sen yine de bi bak aksatma tatlım.Ben çıkıorum kendinize ii bakın kocaman öpüorum hepinizi

teşekkür ederim dilacım.inşallah sağ salim alırım kucağıma bebeişimi.senin nasıl gidityo

Canim benim 10 gun gecmedi daha.. bugun 4 gun oldu.. Ilk testi yaptigimda 1 gun gecmisti daha..

Evet canim tatile gitmiycek olsak yarin doktora gidecektim ama tatil girdi araya o yuzden yarin gidebilirmiyim bilemiyorum..

Sende kendien iyi bak.. GOrusuruz canim.. bende seni opuyorum