Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

Ve tabi anne olmak isteyen diğer bütün arkadaşlarımıza da.Herşeye şükretmek lazım.Artık herşey o kadar ilerledi ki çoğu şeyin şansızlığı da azaldı.Yeter ki ümitler hayaller kaybolmasın

Canım benim en son cumartesi günü dr.a gittim.ultrasonda gördük fafulyeyi(bizim yeğen böyle diyor da bizim evde onun dilinde konuşmak adet oldu:laugh🙂dedi ki "üzülmesin melek teyzeler biz sıraya girdik.sırayla geliyoruz ama sırasını söyleyemem süpriz." dedi.

Ay ay yerim ben o fasulyeyi 🙂

tamam artik uzulmem 🙂 Fasulye yegenimiz gelecek diyorsa geleceklerdir sirayla insallah..

hmm bi dahaki sefere ona deki mercimek arkadaslarina soyle desin;

melek anneleriniz sizi sabirla ve umutla bekliyor onlari cok bekletmeyin desin..

Yalnız ben bişey sormak istiorum benim şu sıralar kasıklarımda batma şeklinde bi ağrı var ve çok fazla akıntım var gerçi daha çok erken ama olabilir mi diye düşünmektende kendimi alamıorum.

Tatlım benim bence cesaretini topla ve yap testi tekrar belki de geç döllenmiştir. Olamaz mı? Böyle tedirgin olmaktansa ben testi yap derim sana benim geciktiğinde nolmuştu hatırlasana kaç kere test yaptım kaç kere dr a gittim. Valla harika bi süpriz evet inş Allah hayırlısıyla o süprizi bize yaşatır cnm

bilemiyorum ki canim.. belki yarin sabah yaparim tekrar.. yoksa Istanbulda kanda baktiririm artik emin olmak icin.. Hayirlisi olsun..

Ve biliyorum canim seninde gecikmisti baya demi..

Amin amin insallah yasatir Rabbim..

Yalnız ben bişey sormak istiorum benim şu sıralar kasıklarımda batma şeklinde bi ağrı var ve çok fazla akıntım var gerçi daha çok erken ama olabilir mi diye düşünmektende kendimi alamıorum.

Bilemiyorum ki guzelim insallah olmustur 😉

ve bunun cevabini zaman verecek bizlere.. hayirlisi olsun insallah.. Ve dondugumde senin ve diger ben gelene kadar gunu gecen herkesin guzel haberini okurum insallah..

bilemiyorum ki canim.. belki yarin sabah yaparim tekrar.. yoksa Istanbulda kanda baktiririm artik emin olmak icin.. Hayirlisi olsun..

Ve biliyorum canim seninde gecikmisti baya demi..

Amin amin insallah yasatir Rabbim..
Amin inş.cnm benim 1 ay geçikmişti. ama benim farklı bi durumdu.Daha önceden kullandıım d.kontrol hapıyla ilgiliydi.Sonradan araştırdım ve öğrendim.artık 10 gün geçmiş diosun o zaman idrar testinde çıkar.Sen yine de bi bak aksatma tatlım.Ben çıkıorum kendinize ii bakın kocaman öpüorum hepinizi

Kızlar hepinize günaydın nasılsınız bakalım ben gerçekten çok iyiyim galiba o kabus günlerim bitiyor ve hamileliğimn güzelliğini yaşamaya başlıyorum.en azından kafamı yastıktan kaldırabiliyorum.bu muhteşem bir haber!
Aşkısı canım çok sevindim.:ohh::clapping::dancing::dp8:her hamile haberi aldığımda öyle mutlu oluyorum ki:26::f040::cah:canım kendine ve bebeğine :bebiss: dikkat et.:yahoo::raila:ama çok da endişe etme bitanem kötü günler geçirmişsin ama hepsi geride kaldı artık.bundan sonra herşey çok güzel olacak.inşallah çok rahat bir :hamileyim: lik geçirirsin ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.canım.
Kızlar hepiniz birgün bu duyguyu tadacaksınız inşallah.:emzirme:Sadece biraz daha sabır güzellerim benim canlarımbebisimİnşallah hepinizin mutlu haberini alalım en kısa zamanda.

teşekkür ederim dilacım.inşallah sağ salim alırım kucağıma bebeişimi.senin nasıl gidityo

Amin inş.cnm benim 1 ay geçikmişti. ama benim farklı bi durumdu.Daha önceden kullandıım d.kontrol hapıyla ilgiliydi.Sonradan araştırdım ve öğrendim.artık 10 gün geçmiş diosun o zaman idrar testinde çıkar.Sen yine de bi bak aksatma tatlım.Ben çıkıorum kendinize ii bakın kocaman öpüorum hepinizi

Canim benim 10 gun gecmedi daha.. bugun 4 gun oldu.. Ilk testi yaptigimda 1 gun gecmisti daha..

Evet canim tatile gitmiycek olsak yarin doktora gidecektim ama tatil girdi araya o yuzden yarin gidebilirmiyim bilemiyorum..

Sende kendien iyi bak.. GOrusuruz canim.. bende seni opuyorum

Geri