canım ben de eylülden beri kullanıyorum, bizde kolaylaştırıcı etkisi olmamış anlaşılan 🙂 yalnız bende kilo yapmadı zaten daha önce malesef kilo almıştım ama daha da almadım. bu arada yeni hamile olan bir arkadaşım bana günde 1 kez değil 2-3 kez iç mutlaka dedi çünkü daha etkili olduğunu söyledi, bilmiyorum ki canım.
şöyleki hamilelikten önce içmeliymişiz çünkü bebeğin zeka ve omur gelişimine katkıda bulunuyormuş.
Valla canim burda folik asit 400 mcg gunde bir tane diyorlar hep.. bir kac tane atildigini hic duymadim ama bilmiyom belkide kolaylastiriyordur..
Hamilelikten en az 4 hafta once baslanmasi gerekiyormus.. ve hamileligin ilk 10-12 haftasi devam edilmesi seninde dedigin gibi bebegin gelisimine cok yardimci oluyormus
bu ara o kadar çok telaşımız varki,çocuğu düşünmeye fırsat kalmıyor.gerçi bizim kocadada iş yok ya,neyse yani.telaştan aklına başka şeyler yapmak gelmiyor.vardır 1 hayır.
desen
39 olucam tontişim martta ya.. Göstermiyoz ama nüfus kaaaadııı öyle diyo yani..daha geçmeden bi bebiş alsam kucağıma hiç yaş falan umrumda değil..ne de güzellik valla canımın içi..
geldi geldi yazgülüm yolladım sana..
desencimmmm hoşçakal güzel kuzum
yarın yazıcam haberleri eve gelince.. bakalım bize de kuzu görünüyo mu???
kızlar benim de aksine eşim deliriyo çocuk diye..bi de onun ilk evliliğinden kocaman kızı var.. ama sanırsın ilk çocuğu olacak.. alla alla ya bunaltıyo beni..herkes başka türlü haaa