Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam kızlar daha ben hasta olmadım inşallah olmam yaa..

inşallah bitanem hamişsindirrrrr

canim reglimin 14 gunu olcuyorum atesim 36.0 cikiyor ve o gun yumurtluyorum sonra reglime 3 gun kala olcuyorum atesim 36.2 ye duserse regl oluyorum yok dusmezde 36.6 36.5 civarinda kalirsa anliyorumki hamisim allahim insallah bu ay gelmistir melegim
tatlımm iyi haberlerini bekliorus bu kez çok sağlıklı bi gebelik geçirirsin umarım hamile kalıp....

öyle ama elimde diil cnm ya neyse geçsin bakalım bugün ee sen nasılsın bebeeemm

Biliyorum canim insan ister istemez stress yapiyor gecikince.. Bende yapiyorum ama elden birsey gelmiyor bazen 🙁

Ben iyiyim cok sukur bu gunlerde hesaplarima gore yumurtlama gunlerim olmasi lazim hayirlisi bakalim artik...

canim reglimin 14 gunu olcuyorum atesim 36.0 cikiyor ve o gun yumurtluyorum sonra reglime 3 gun kala olcuyorum atesim 36.2 ye duserse regl oluyorum yok dusmezde 36.6 36.5 civarinda kalirsa anliyorumki hamisim allahim insallah bu ay gelmistir melegim

Hmm bende deniycem bi dahaki aya.. Dil altindan mi olcuyorsun atesini?

Insallah hamilesindir guzelim ve saglikli bir hamislik olur bu defa.. Yarin atesini olcunce haber et merak ettim tutup tutmayacagini..

slm melekler ya ben bişey soracağım ben hep 30 günde bir adet olurdum ama son 2 aydır 26 günde bir olmaya başladım en son adet tarihim 9 aralık ama ben hala adet olmadım bu sabah test yaptım ama malesefki negatiffff.şimdi ben bu ayki hesabımı 26 güne mi yok sa 30 günemi ayarlamalıyım ona göre bekliyeyim.26 güne göre yaparsam hesabımı 3 ocakta adet olmam gerekiyordu ama olmadım.acaba yine 30 günemi dönüyor yoksa adet döngüm.bide ben ateşimi ölçüyorum 13.gün çatlamış yumurtam.acilllll yorummm lütfen 🙁
merhaba niisam cım nasılsın.bence sen kendini 30 güne göre ayarla bende evlenmeden önce 28 günde bir oluyodum ama şimdi 31 güne çıktı.eğer bundan sonraki aterlerinde 26 günde 1 olursa ozaman vücudun kendine yeni bir düzen kurmuş demektir.ama inşallah adet olmamışsındır ve hamilesindir buna daha çok seviniriz.

merhaba niisam cım nasılsın.bence sen kendini 30 güne göre ayarla bende evlenmeden önce 28 günde bir oluyodum ama şimdi 31 güne çıktı.eğer bundan sonraki aterlerinde 26 günde 1 olursa ozaman vücudun kendine yeni bir düzen kurmuş demektir.ama inşallah adet olmamışsındır ve hamilesindir buna daha çok seviniriz.
merhaba canım ama az önce malesefki kırmızı kartı yine aldım.bugün 30.günümdü demek yine 30 güne döndü adet döngüm.7 ay bitti bakalım 8. aya girdik allahım tüm isteyenlere içindede bana nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat.bu ayda tutturamadık 🙂 gerçi önceki aylara göre artık daha az üzülüyorum galiba alıştım beklemeye

merhaba canım ama az önce malesefki kırmızı kartı yine aldım.bugün 30.günümdü demek yine 30 güne döndü adet döngüm.7 ay bitti bakalım 8. aya girdik allahım tüm isteyenlere içindede bana nasip etsin sağlıklı hayırlı bir evlat.bu ayda tutturamadık 🙂 gerçi önceki aylara göre artık daha az üzülüyorum galiba alıştım beklemeye

onlar nezaman gelceklerini biliolar canım beraber atlatcaz o günlerdede beraber sevincez tamammı

Geri