Hamile kalmak isteyenlerin paylaşım alanı

yns_ysmn canım inşallah hamilelik belirtisidir...kendimi o kadar hazır hissediyorum ki,içgüdülerim o kadar analık yapmaya yatkın ki.Allahım kucakalrımızı boş bırakmasın inşallah,eşlerimizinde yüzünğ güldürsün.

kızlarrrrrrr ben ovulasyon testını yaptım sımdı clear blue ve gülen yüz çıktı ınanamıyorum yaaaaa ama elımde bırde normal test vardı onda çızgı hala sılık ve sunu anladımkı normal testlere güven yok

ayyy canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize inşallah bu da hamişliğinin göstergesidir yaaa 🙂

yns_ysmn canım inşallah hamilelik belirtisidir...kendimi o kadar hazır hissediyorum ki,içgüdülerim o kadar analık yapmaya yatkın ki.Allahım kucakalrımızı boş bırakmasın inşallah,eşlerimizinde yüzünğ güldürsün.
inşallah cnm hepimiz şurda sırayla hemile kaldığımızı söyleyeverelim bu ay inşallah🙂

evet yaaaa 🙁 ay ne salağım ben nasıl görmedim seni orada , ne ediyim ben nerelere gideyim

canım benimm kıyamam sanaaa
affettim affettimmmmmm ....mucx....

chatlak inşallah reglin gelmez canımmm

saol bebemmm inşşş 2,5 senedir tek duam bu

Adet kendi gelmedigi surece umutsuzluga kapilmak yok tamam mi frambogazli dondurmam?

hem adet belirtilerini 2-3 aylik hamisler bile yasiyor o yuzden pekte birsey ifade etmiyor bence belirtiler..

Hem hatirladigim kadari ile senin ki gununde sasmiyordu degil mi fistigim? Bak evinde bi tane test bulundur bizi cok uzun bekletmeden gunun gecerse hayirlisi ile testini yap kiz 🙂

canımsın benim sennnn
bidenecik börülcemmmmmmm
ben 15.01.2010 cuma sabahı hala gelmezse test yapıcam beni bekleyin anacımmmmm

chatlak canım bende adet belirtisi yaşıyorum...ne yazıkki...ama inşallah 16 Ocakta adet olacak olursam tek ben olayım Desen 16 Ocakta adet olmadığı gibi bari o 9 ay daha adet olmayı unutsun.Çünkü ben son derece bariz adet belirtileri yaşıyorum canım,sen olursan adet galiba bende arkandan geliyorum canım.

mucizemmmm umutsuz olma nolurrr
benim umudum tükendiğinde siz varsınız diye seviniorum sizde böle sölerseniz ben yerlerdeyimmm

cnm adet belirtileri değildir inşallah hamilelik belirtisidir hayatım🙂

inşallahhh tatlı kaymağım inşşşş...

DİLA , ELİFİM , ESMOŞ , MRS.M , MUCİZEMM,YAZGÜLÜ,YNS_YSMN , ŞEHNAZIMMM, CHATLAĞIMMM , HEPİNİZİ ÖPÜYORUMMMM BU GÜNLÜK BANA AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİKK , MUTLULUK TABLOMUZU TEKRAR PAYLAŞARAK HOŞÇAKALIN DİYORUMMM MUCK MUCK MUCK

chatlak.........................11 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr):baby:
mrs.m ..........................12 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desen.............................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
mucize...........................16 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yns_ysmn.......................18 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
burcums........................20 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
biza..............................22 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
yazgulu24....................23 ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
esmos..........................25ocak(ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
selzeh.........................26 ocak (ocak anne adayı süperrrrrr:baby:
desenim çatlak kurabiyesinin üzümlü kekiiiiii 😀
bu kadar şahane bi liste yaptığın umut yeşerttiğin mutlu ettiğin için çokkkk saol kuşummm
güle güle

ayyy canım inşallah hayırlı haberler verirsin bize inşallah bu da hamişliğinin göstergesidir yaaa 🙂
inşşşş bebişimmm inşşşşş

Sevgili ve sırdaş arkadaşlarım,bende çıkıyorum ve bir dahaki görüşmemize kadara yine sağlıklı ve mutlu,umutlu olmanızı diliyorum.Hoşçakalın.

kızlarrrrrrr ben ovulasyon testını yaptım sımdı clear blue ve gülen yüz çıktı ınanamıyorum yaaaaa ama elımde bırde normal test vardı onda çızgı hala sılık ve sunu anladımkı normal testlere güven yok

Canim insan o gulen yuzu gorunce bile nasil havalara ucuyor degil mi? ben ilk o gulen yuzu gordugumde o gun kalbim duracak gibi olmustu 🙂 Sanki hamis kalmisimda gebelik testim positif cikmis gibi sevinmistim o gun 🙂

bugun ve yarin calismalara hiz vermeniz lazim canim insallah guzel haber verirsin bu ay bizlere..

canım benimm kıyamam sanaaa
affettim affettimmmmmm ....mucx....

saol bebemmm inşşş 2,5 senedir tek duam bu

canımsın benim sennnn
bidenecik börülcemmmmmmm
ben 15.01.2010 cuma sabahı hala gelmezse test yapıcam beni bekleyin anacımmmmm

mucizemmmm umutsuz olma nolurrr
benim umudum tükendiğinde siz varsınız diye seviniorum sizde böle sölerseniz ben yerlerdeyimmm

inşallahhh tatlı kaymağım inşşşş...

desenim çatlak kurabiyesinin üzümlü kekiiiiii 😀
bu kadar şahane bi liste yaptığın umut yeşerttiğin mutlu ettiğin için çokkkk saol kuşummm
güle güle

inşşşş bebişimmm inşşşşş

Tamam guzelim sen oyle uygun gorduysen oyle olsun.. Bizde sabredecegiz o zaman 15-01-2010'a kadar 🙂 bende 29-10-2010'da test yapicam hihi 🙂 Saka saka 🙂 benimkinin ne zaman gelecegi hic belli olmaz zaten biliyorsun 🙂

Tamam guzelim sen oyle uygun gorduysen oyle olsun.. Bizde sabredecegiz o zaman 15-01-2010'a kadar 🙂 bende 29-10-2010'da test yapicam hihi 🙂 Saka saka 🙂 benimkinin ne zaman gelecegi hic belli olmaz zaten biliyorsun 🙂

bak sen bei beklersin ama ben seni okadar bekleyemem çıtır leblebimmm :laugh:
hayırlısı olsun hakkımızda hepimizin

Geri